Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Kantinetafels

Onmisbaar in iedere kantine: de kantinetafel. Bent u op zoek naar nieuwe kantinetafels voor uw lunchruimte of bedrijfsrestaurant? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Zowel voor een geheel nieuwe inrichting, als voor een aanvulling op uw huidige meubilair: we bieden tal van kantinetafels voor ieder kantoor. Op deze pagina bekijkt u ons complete assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantinetafels kopen

Dé plek voor een borrel, het nuttigen van de lunch en even ontspannen bijkletsen met collega’s. De kantine. Een partij kantinetafels kan in deze ruimte, vanzelfsprekend, niet ontbreken. In onze webshop vindt u een divers aanbod aan deze kantoortafels. In verschillende vormen, maten en kleuren. Want we vinden het wel zo belangrijk dat u een tafel kiest die helemaal past bij de sfeer die u in de kantine of het bedrijfsrestaurant wilt creëren.


Uit welke kantinetafels kunt u kiezen?

Bij het uitkiezen van nieuwe kantinetafels ziet u al gauw: er zijn tal van verschillende soorten. Zo vindt u binnen ons assortiment bijvoorbeeld trapezium kantinetafels, vierkante kantinetafels of juist een rechthoekige variant. En buiten dat, kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een hoge kantinetafel. Ook vindt u tafels met verschillende onderstellen. Zo kennen onze kantoortafels een 4-poots onderstel, of juist een u-poot, spinpoot of een verrijdbaar onderstel.


Kantinetafels met diverse formaten en kleurstellingen

Zoekt u voor uw lunchruimte één grote kantinetafel, waaraan u met veel collega’s samen kunt zitten? Of wilt u juist meerdere, kleine kantinetafels in de ruimte plaatsen? In ons assortiment vindt u kantinetafels van diverse formaten. Zo creëert u eenvoudig verschillende kleinere zithoeken, of juist één grote tafel in het middelpunt. Daarbij heeft u keuze uit een ruim kleuraanbod – zowel wat betreft het onderstel van de tafels, als het blad. Zoekt u bijvoorbeeld een witte kantinetafel? Of past een zwarte variant beter in uw kantooromgeving? Geen enkel probleem; u vindt het allemaal op deze pagina.


Hoeveel personen passen aan een kantinetafel?

Eén van de belangrijkste eisen bij het uitzoeken van een kantinetafel is het aantal personen dat minimaal aan de tafel moet kunnen plaatsnemen. Het aantal personen dat aan een tafel past, verschilt uiteraard per type onderstel en het type stoel dat bij de tafel wordt geplaatst. Toch kunnen we wel een inschatting geven van het aantal medewerkers dat aan de tafel past, op basis van afmeting, het type tafel en een stoel van circa 50cm breed. Dit ziet u in onderstaande afbeeldingen:

Hoeveel personen passen er aan een kantinetafel?

Een complete inrichting met kantinetafels

Een goed ingerichte kantineruimte zorgt voor de ultieme ontspannen sfeer tijdens de lunchpauze of borrel – en een professionele uitstraling naar uw gasten of klanten. Een mooie, complete set kantinemeubilair kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Daarom heeft u in onze webshop niet alleen de keuze uit een breed assortiment kantinetafels; ook kiest u uit een ruim aanbod aan bijpassende kantinestoelen. Zo maakt u uw lunchruimte of bedrijfsrestaurant geheel naar smaak. Comfortabel, stijlvol en helemaal af.


Worden de kantinetafels gemonteerd geleverd?

Een groot voordeel van onze kantinetafels, is dat ze over het algemeen eenvoudig te monteren zijn. Kiest u liever voor gemak, en wilt u dat wij de montage van uw kantinetafels uit handen nemen? Geen enkel probleem; op de productpagina kiest u eenvoudig voor de optie ‘gemonteerd geleverd’. De tafel wordt dan in ons magazijn of ter plekke door één van onze monteurs gemonteerd. Zo hoeft u zich niet druk te maken over of de tafel wel juist is gemonteerd.


Waarom uw nieuwe kantoortafel bestellen bij Officetopper?

Heeft u een nieuwe kantinetafel naar wens gevonden? Kies dan zeker voor Officetopper. In onze webshop bestelt u binnen enkele klikken uw nieuwe kantinetafel – en rekent u uiteraard veilig af. En dat is niet het enige voordeel van het bestellen bij Officetopper. Oók profiteert u van een snelle levertijd, een ruime keuze uit ons brede aanbod, een goede kwaliteit én scherpe prijzen door de hoge kortingen die wij bieden. Tevens bent u altijd van harte welkom in onze showroom; maak hiervoor een afspraak, dan staan wij voor u klaar op het door u gewenste moment!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.