Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Hoge kantinetafels

Ze zorgen voor een gezellige, knusse sfeer in uw kantoor: hoge kantinetafels. Deze tafels zijn nét even hoger dan de standaard kantinetafels, waardoor u een speels effect creëert in uw kantineruimte. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan hoge kantinetafels!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Hoge kantinetafels kopen

Bent u op zoek naar nieuw meubilair voor de inrichting van uw kantine, en zoekt u hiervoor naar hoge kantinetafels? Of wilt u juist een mix creëren van hoge en lage kantinetafels? Het kan allemaal. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan hoge kantinetafels, ofwel kantinetafels met een hoogte van 105 of 110cm. Deze kantinetafels maakt u compleet met een set barkrukken, waardoor u op hoogte tóch fijn zit. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? We vertellen u er graag meer over!


Tal van mogelijkheden

In onze webshop vindt u een divers aanbod aan hoge kantinetafels; robuuste tafels met massief houten onderstel of juist de stijlvolle tafels met metalen onderstel. Hoge kantoortafels met een melamine blad, of juist de tafel met het matte HPL Fenix. Al onze hoge kantinetafels zijn uitgerust met een stevig 4-poots onderstel, zodat u geen last heeft van de poten als u zit. De steunbalk zorgt ervoor dat u uw voeten ontspannen neer kunt zetten. U heeft bovendien een ruime keuze uit verschillende afmetingen. Kiest u voor een XL tafel, van maar liefst 480cm? Of toch liever voor een meer standaard formaat, van bijvoorbeeld 180 of 200cm breed?


Waarom kiezen voor hoge kantinetafels?

Ook in verschillende kantoorruimtes zien we steeds meer de verschuiving van formeel en strak, naar informeel en huiselijk. Zo ook in de kantineruimte! Onze hoge kantinetafels passen goed in deze nieuwe lunchomgeving. De combinatie van hoge en lage tafels zorgt voor een speels effect – net als de afwisseling van hoge en lage kantinestoelen. Elk van onze hoge kantinetafels is bovendien uitgerust met een stevig onderstel – van hout of van metaal, en heeft een melamine of HPL Fenix blad met een ruime kleurkeuze. Solide tafels, die zeker tegen een (paar) stootje(s) kunnen.


Bestel uw hoge kantinetafels bij Officetopper

Heeft u een kantinetafel naar wens gevonden? Dan bestelt u uw nieuwe kantinetafels eenvoudig en snel – en tegen hoge kortingen – in onze webshop. Twijfelt u nog of wilt u eerst meer weten? Of pakt u uw gehele kantine-inrichting aan en wenst u passend interieuradvies? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom. Onze medewerkers denken graag met u mee over het totaalplaatje!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.