Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Directiebureaus

Zoekt u een luxe, stijlvol en ruim bureau voor uw directieruimte? Op deze pagina vindt u verschillende directiebureaus die in iedere directiekamer passen. Robuust, met een prachtige uitstraling en solide onderstel; en tevens met tal van functies. Bekijk ons assortiment en bestel!

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Directiebureaus kopen

Ontdek ons assortiment directiebureaus die uw directiekamer verrijken met royale werkruimte en stijlvolle uitstraling. Onze bureaus zijn voorzien van fineer afwerking in maple of walnoot, met een metalen onderstel in diverse kleuren en vaste hoogte. Bekijk onze collectie directiebureaus en kies vandaag nog voor een complete kantooruitstraling.


Dynamisch werken in de directieruimte

Verbeter uw werkhouding met ons directie zit-sta bureau, verkrijgbaar in onze webshop. Dit bureau maakt het simpel om tussen zitten en staan te wisselen dankzij de elektrische hoogteverstelling (73,5 tot 130cm). Het hoogwaardige HPL Fenix werkblad met fineerafwerking en geïntegreerde Bluetooth-bediening maken het een complete oplossing voor modern werken.


Wat zijn de voordelen van onze directiebureaus?

Onze directiebureaus komen in verschillende varianten en bieden diverse voordelen. Ze zijn extra breed, beschikbaar in breedtes van 180, 200 en zelfs 220 cm. Voor directe opbergruimte zijn er modellen met een dikker blad, inclusief powerdock, pennenlade en uittreklade voor een nette opberging van uw toetsenbord, laptop en/of computer.


Wat is het verschil tussen directiebureaus en standaard kantoorbureaus?

Directiebureaus onderscheiden zich van gewone kantoorbureaus door hun luxueuze uitstraling, royale afmetingen en hoogwaardige materialen. Ze bieden niet alleen meer werkruimte, maar ook extra functionaliteit en comfort. Directiebureaus zijn doorgaans groter dan standaard bureaus, waardoor u meer ruimte heeft om te werken. De extra opbergruimte, in de vorm van laden, kasten of compartimenten, helpt u om uw kantoor netjes en georganiseerd te houden. Sommige modellen beschikken over geïntegreerde features, zoals verlichting of kabelmanagement oplossingen, die uw werkomgeving efficiënter maken.


Waar moet ik op letten bij het kiezen van een directiebureau?

Een directiebureau vertegenwoordigt niet alleen functionaliteit, maar ook uw professionaliteit en succes. Het is de plek waar belangrijke beslissingen worden genomen, klanten worden ontvangen en uw team wordt geleid. Investeer in een hoogwaardig bureau voor een positief imago en werkomgeving. Hier zijn enkele tips voor het kiezen van het juiste directiebureau:

 • - Overweeg verschillende aspecten, zoals de beschikbare ruimte en uw lichaamslengte.
 • - Bekijk rechthoekige en L-vormige modellen in ons assortiment.
 • - Kies voor functies die uw werk ondersteunen, zoals een ingebouwd ladeblok of verstelbaar bureaublad.
 • - Selecteer een directiestoel die comfortabel en ergonomisch is.
 • - Varieer regelmatig in zithouding voor comfort en gezondheid.
 • - Kies een bureau dat past bij uw kantoorstijl en persoonlijke voorkeur qua kleur, materiaal en afwerking.

De extra functies die uw werkplek compleet maken

Een directiebureau kan extra functies bevatten, zoals een geïntegreerd ladeblok, kabelmanagement, een verstelbaar bureaublad, ingebouwde stopcontacten, een USB-poort en LED-verlichting. Deze functies verbeteren de efficiëntie en het comfort, waardoor het directiebureau perfect past bij diverse behoeften en voorkeuren.


Directiebureaus dragen bij aan het visitekaartje van bedrijven

Een directiebureau is belangrijk voor een professioneel directiekantoor. Investeer in een kwalitatief hoogwaardig bureau voor een professionele uitstraling, ergonomisch comfort en duurzaamheid. Bij Officetopper bieden we een breed assortiment hoogwaardige directiebureaus die voldoen aan de hoogste normen van comfort, functionaliteit en stijl. Ons team helpt u graag bij het vinden van het perfecte directiebureau binnen uw budget. Optimaliseer uw directiekantoor vandaag nog met Officetopper en verhoog de efficiëntie en productiviteit van uw werkruimte!


Advies voor de beste opstelling

Wilt u het directiebureau optimaal benutten? De plaatsing ervan is belangrijk voor zowel functionaliteit als uitstraling. Hieronder vindt u enkele tips voor de beste plaatsing van uw directiebureau.

 • - Plaats het bureau bij voorkeur met de rug tegen een muur. Dit zorgt voor stabiliteit en minimaliseert afleiding, waardoor u zich beter kunt concentreren op uw werk.
 • - Richt het bureau indien mogelijk naar een raam. Natuurlijk licht bevordert de productiviteit en creëert een inspirerende werkomgeving.
 • - Houd rekening met de privacy behoeften van de gebruiker bij het kiezen van de locatie. Zorg voor voldoende afscheiding van drukke looppaden of andere werkplekken.
 • - Zorg voor voldoende ruimte rondom het bureau, zodat u zich vrij kunt bewegen. Houd rekening met de positie van stopcontacten en kabels. Voeg planten of andere decoratieve elementen toe om de sfeer te verfraaien.

 

Met een directiebureau van Officetopper creëert u een inspirerende werkplek waar u optimaal kunt presteren. Een doordachte plaatsing bevordert een functionele en stimulerende werkomgeving die uw succes ondersteunt.


Tips voor het inrichten van uw directiekantoor

In deze blog delen we waardevolle tips en inspiratie voor het inrichten van uw directiekantoor. We bespreken diverse aspecten, van het kiezen van de perfecte directiestoel tot het creëren van een optimale akoestiek. Zo creëert u een functionele én stijlvolle werkomgeving die uw professionaliteit uitstraalt.


Bestel nu bij Officetopper.com

Zodra u het perfecte directiebureau heeft gevonden, kunt u op de productpagina de gewenste breedte en kleur van het werkblad en onderstel selecteren. Met slechts een paar klikken plaatst u vervolgens uw nieuwe directiebureau in onze webshop. Liever eerst in het echt bekijken? Geen probleem! U bent van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Maak echter wel vooraf een afspraak, zodat een van onze ervaren medewerkers voor u klaar staat.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.