Navigatie

Girsberger meubelen

(29 artikelen)

Kwalitatief, hoogwaardige meubelen van een Europees designmerk. Dat zijn de meubelen van Girsberger. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan verschillende producten van het merk Girsberger. Stuk voor stuk voorzien van een uniek design én hoog comfort. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of meer weten over onze Girsberger meubelen? U ontdekt het op deze pagina.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Unieke Girsberger meubelen kopen voor uw kantoorruimtes

Fauteuils, conferentiestoelen, bureaustoelen en zelfs tafels: binnen ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan diverse producten van het Zwitserse merk Girsberger. Zowel in ons assortiment nieuw meubilair als tussen het gebruikt meubilair schaft u diverse producten van het merk aan. Stuk voor stuk ontworpen voor langdurig en intensief gebruik, zodat de meubelen na jaren nog steeds aan alle eisen voldoen. Dat maakt dat u zowel bij de nieuwe als de tweedehands producten gegarandeerd nog jarenlang (zit)plezier van de meubelen hebt!

Producten met comfort en gebruiksgemak

De meubelen van Girsberger hebben een rijke geschiedenis. In het jaar 1889 is de draaierij Heinrich Girsberger opgericht in Zürich. Sindsdien is het merk Girsberger nauw verbonden met het doorontwikkelen van "het zitten'. Het eerste patent, de draaistoel van type 111 vormde daarvoor de grondslag.

"Het centrale idee: functionaliteit met groot praktisch nut, nauwkeurige productie in een ambachtelijke traditie, eerlijke materialen en lange levensduur."

En dus kiest u met Girsberger direct voor duurzame producten van hoge kwaliteit, waarbij rekening is gehouden met ultiem comfort en groot gebruiksgemak.

Waarom kiezen voor Girsberger meubelen?

Zoekt u voor uw werkruimtes naar ergonomische, eenvoudig instelbare bureaustoelen mét stijlvol design? Geen hoge eisen, want met de Girsberger bureaustoelen zit u zeker goed. De bureaustoelen van dit merk zijn voorzien van tal van instelmogelijkheden, die perfect verwerkt zijn in het design voor ultiem gebruiksgemak. Dat maakt het eenvoudig en intuïtief om de bureaustoelen te verstellen. Oók aan andere ruimtes is gedacht. Want niet alleen de werkruimtes richt u in met Girsberger bureaustoelen; ook in de vergader- of kantineruimte kunt u alle kanten op met de conferentiestoelen, fauteuils en tafels van het merk.

Nieuw óf tweedehands

In ons assortiment vindt u zowel nieuwe, als gebruikte meubelen van het merk Girsberger. Beide duurzame keuzes, want het meubilair van Girsberger gaat jarenlang mee! Zoekt u een extra budgetvriendelijke oplossing? Dan zijn de tweedehands Girsberger meubelen een goede optie. Door hun tweedehands karakter, bieden we deze immers met een extra scherpe prijs aan. Omdat de producten al geproduceerd zijn – en al een vorig leven achter de rug hebben – draagt u met de aanschaf ook nog eens bij aan een circulaire inrichting. Het voordeel van nieuw is natuurlijk dat u nog vele keuze mogelijkheden heeft, zodat u de stoelen geheel naar wens samenstelt.

Uitproberen of bekijken? Kom langs in onze showroom

Wilt u meer weten over onze Girsberger meubelen? Proef komen zitten op de verschillende bureaustoelen? Of de producten vergelijken? In onze showroom vindt u een grote selectie nieuwe Girsberger bureaustoelen – en daarnaast àl het meubilair uit ons tweedehands assortiment. Van plan langs te komen bij ons in Raamsdonksveer? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak; dan zorgen wij dat één van onze vakkundige verkopers voor u klaarstaat.

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!