Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Girsberger bureaustoelen

Zoekt u bureaustoelen die ergonomisch verantwoord, comfortabel én stijlvol zijn? Dan zit u met de Girsberger bureaustoelen goed. Bij Officetopper vindt u verschillende modellen van het merk Girsberger. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer informatie over deze bureaustoelen? Op deze pagina bekijkt én bestelt u al onze Girsberger bureaustoelen.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Girsberger bureaustoelen kopen voor ergonomische werkplekken

Als u uw kantoor wilt inrichten met ergonomisch verantwoorde werkplekken, zijn de bureaustoelen van Girsberger een echte aanrader. Deze bureaustoelen zijn dusdanig vormgegeven dat u een bureaustoel in uw kantoor plaatst die geheel naar wens in te stellen is én een stijlvolle uitstraling heeft. Daarbij heeft u de keuze uit diverse varianten én opties. Zoekt u bijvoorbeeld specifiek naar een bureaustoel die conform NPR 1813 is goedgekeurd? Of is deze eis minder belangrijk, maar zoekt u wel een ergonomische bureaustoel vol instelmogelijkheden? In beide gevallen zit u met de Girsberger bureaustoelen goed.

Kies voor een type naar wens

Girsberger heeft een erg uitgebreid portfolio als het om bureaustoelen gaat. Het portfolio puilt uit van iconische designs van veel bekende ontwerpers. Hieronder een aantal bekende types opgesomd:

 • - AL3 - Design: Thierry Aubert
 • - Camiro - Design: Martin Ballendat
 • - Reflex - Design: Dieter Stierli
 • - Diagon - Design: Burkhard Vogtherr

Veel van de bureaustoelen hebben bijpassende Girsberger Conferentiestoelen

Waarom kiezen voor een Girsberger bureaustoel?

De Girsberger bureaustoelen hebben naast comfort en ergonomie meer te bieden. De keuze voor een stoel van dit Zwitserse merk, maakt u dan ook met het oog. Het strakke design in combinatie met de slimme keuze van productiematerialen zorgt ervoor dat u een eyecatcher aan uw werkplek hebt staan. De bureaustoelen uit ons Girsberger-assortiment zijn immers stuk voor stuk voorzien van een uniek design. Zo heeft u de keuze uit een netbespannen of gestoffeerde rug, en is het daarnaast bij enkele stoelen mogelijk om voor de zitting een afwijkende kleur te kiezen. Daarmee past u de bureaustoelen eenvoudig aan aan uw huidige interieur of bijvoorbeeld uw huisstijlkleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een geheel zwarte bureaustoel? Een rode bureaustoel? Of een groene? Of zoekt u juist een combinatie van kleuren? Het is allemaal mogelijk. Wanneer u door de productpagina's scrollt komt u ongetwijfeld een bureaustoel tegen waar u verliefd op wordt.

Inspiratie nodig?

Ter inspiratie ziet u hieronder een aantal kantoorruimtes inricht met de bureaustoelen van Girsberger. Mocht u vragen hebben over een bepaald type, neem dan gerust contact met ons op.

Girsberger bureaustoel 1
Girsberger bureaustoel 2 bij Officetopper
Girsberger bureaustoelen ergonomisch en comfortabel
Ergonomische bureaustoelen van Girsberger

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom proefzitten!

Natuurlijk is er maar één manier om zeker te weten of een bepaalde bureaustoel bij u past: proefzitten! Daarom hebben wij onze ruime showroom uitgerust met een groot aantal bureaustoelen. Ook de bureaustoelen van Girsberger zijn hierbij present. Zo kunt u zelf bekijken welk model bureaustoel het beste bij u past - en bekijkt u ook meteen de verschillende mogelijkheden wat betreft uitvoering, stoftypes en kleuren. Heeft u al een bureaustoel op het oog? Neem dan zeker contact met ons op; dan zorgen wij ervoor dat de betreffende bureaustoel voor u klaarstaat op het moment dat u langskomt.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.