Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Salontafels

Voelt uw wachtruimte, ontvangsthal of personeelsruimte nog nét niet af? Of richt u deze ruimte(s) opnieuw in? Een mooie, praktische salontafel kan niet ontbreken; deze tafels maken de uitstraling van uw wacht- of personeelsruimte compleet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment salontafels.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Salontafels kopen

Als u uw wachtruimte, ontvangsthal of personeelsruimte nét die ene finishing touch wil meegeven, zijn onze salontafels dé oplossing. Deze stijlvolle design salontafels zijn ideaal om brochures, flyers of (informatie) tijdschriften op te plaatsen en bieden daarnaast ruimte voor het plaatsen van een kop koffie of thee. Ze helpen bovendien mee aan het creëren van de sfeer in de ruimte. Op deze pagina vindt u de verschillende bijzettafels die wij in ons assortiment voeren; vierkant of rond, met fineer, melamine of HPL Fenix blad en met metalen of houten onderstel. Kortom: er is keuze genoeg!


Salontafels met een unieke uitstraling

De salontafels in ons assortiment kennen elk een unieke uitstraling. Het type materiaal, maar zeker ook de vorm van het blad, zorgen voor een specifiek karakter en maken de sfeer in uw ontvangsthal, wachtruimte of personeelsruimte. Zo heeft een bijzettafel met melamine blad een meer neutraal karakter, terwijl de salontafels met massief houten onderstel of fineer blad juist een industriële, huiselijke sfeer met zich meebrengen. Daarmee kiest u precies voor de kantoortafel die past binnen uw kantooromgeving en de uitstraling die u wil creëren.


Diverse afmetingen en kleuren mogelijk

Naast vorm en materiaal, zijn de afmetingen en kleuren ook belangrijke pijlers bij het uitkiezen van een nieuwe partij salontafels. De afmetingen van de salontafels in ons assortiment zijn redelijk gelijk; zo is het grootste deel beschikbaar met een breedte en diepte, of diameter, van 70cm en een enkeling met een breedte en diepte van 65cm. De hoogte van de tafels loopt uiteen van 40 tot 48cm. Tevens heeft u bij elke uitvoering ook de keuze uit verschillende kleuren. Kijk op de productpagina welke kleuren dit zijn voor het specifieke product.


Meer weten? Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar één van de salontafels in onze webshop, en wil u hierover meer informatie ontvangen? Of kunt u juist geen bijzettafel naar wens vinden binnen ons assortiment? Neem dan altijd contact met ons op; we vertellen u graag over alle mogelijkheden en kunnen daarnaast ook nog een hoop andere tafels bieden. Bent u er wel aan uit? Dan bestelt u uw nieuwe salontafels eenvoudig en snel – en tegen scherpe prijzen – in onze webshop.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.