Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Gebruikte kapstokken

Zorgen voor een opgeruimde, professionele kantooromgeving voor uw collega’s én gasten? Dan kan een goede partij kapstokken zeker niet ontbreken. Met de gebruikte kapstokken uit ons assortiment, kiest u voor een duurzame én stijlvolle oplossing, die ook nog eens hartstikke budgetvriendelijk is. Win-win, toch? Benieuwd naar de mogelijkheden? U bekijkt alle gebruikte kapstokken in ons assortiment op deze pagina.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Gebruikte kapstokken kopen voor de finishing touch van uw kantoorinrichting

Ze zijn onmisbaar bij uw entree, in de werkruimtes of in de wachtkamer: kapstokken. Vaak een ondergeschoven kindje bij het inrichten van het kantoor, terwijl de kapstokken echt zorgen voor de finishing touch van uw kantoorinrichting. Zonder kapstok krijgt u immers te maken met rondslingerende jassen, sjaals en tassen – en dat zorgt weer voor een rommelige omgeving. Niet erg professioneel, dus. Een kapstok voorkomt dit op een zeer eenvoudige manier, en kan daarnaast als ware toevoeging fungeren voor uw inrichting als u kiest voor een exemplaar in lijn met uw (huidige) interieur.

Tweedehands kapstokken kopen voor kantoor


Welke tweedehands kapstokken zijn er?

Afhankelijk van uw wensen, de ruimte en het doel van de kapstok, zijn er verschillende kapstokken te onderscheiden. Zo kunt u in een grotere, open ruimte bijvoorbeeld kiezen voor diverse vrijstaande kapstokken, terwijl in een kleinere ruimte een wandkapstok misschien meer gewenst is. In ons assortiment vindt u daarom verschillende soorten kapstokken. En deze onderscheiden zich niet alleen in vorm, maar bijvoorbeeld ook in het type voet én het aantal hangmogelijkheden. Let wel: ons assortiment wisselt continu. Eventuele voorraad wordt vaak niet aangevuld indien verkocht, terwijl er wel andere producten worden toegevoegd. Vindt u de gewenste kapstok momenteel niet in onze webshop? Kom dan zeker regelmatig bij ons terug – of neem contact op voor de mogelijkheden.


Kies uit een kleur en materiaal naar wens

Hoewel een kapstok vooral erg functioneel is in het bieden van een ophangplek voor jassen en dergelijke, doet de uitstraling natuurlijk ook een hele hoop. Het is immers wel van belang dat deze binnen uw interieur past om zodoende een nette en professionele uitstraling te creëren. In onze webshop vindt u daarom niet alleen verschillende type kapstokken; ook heeft u de keuze uit kapstokken van diverse materialen en kleuren. Een volledig metalen kapstok met houten details? Of juist een hippere versie met kunststof afwerking? Van zwart tot zilvergrijs; alle kleuren zijn mogelijk. En ook hier geldt: ons aanbod wisselt continu. Ziet u een exemplaar naar wens? Wacht dan zeker niet te lang met bestellen, want in de meeste gevallen is op ook echt op.

Wandkapstokken voor kantoor tweedehands

Bestel eenvoudig en snel in onze webshop!

Op deze pagina vindt u het actuele aanbod van onze tweedehands kapstokken. Heeft u een model naar wens gevonden? In onze webshop bestelt u alle gewenste producten eenvoudig en snel! Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer voor het bekijken van de diverse gebruikte kapstokken, en andere bijpassende producten uit ons assortiment gebruikt kantoormeubilair of gebruikte kantooraccessoires. Komt u langs, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.