Navigatie

Gebruikte bureaustoelen

(33 artikelen)

Door te kiezen voor een gebruikte bureaustoel bespaart u geld. Dat betekent niet dat u daarvoor geen kwaliteit terugkrijgt. In ons assortiment vindt u verschillende gebruikte A-merk bureaustoelen. Denk aan merken als Ahrend, BMA Ergonomics/Axia, Comforto,Giroflex, Hag, Interstuhl, Klober, RH, Score, Topstar, Vitra en meer! De volledige collectie vindt u online, of te bezichtigen en uit te proberen in onze showroom. Heeft u vragen over een bepaald model gebruikte bureaustoel of wilt u een model uitproberen? Dan bent u altijd welkom in onze showroom, waar u alle tijd heeft om een model uit te proberen. Laat u verrassen door de mogelijkheden!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Gebruikte bureaustoel kopen

U ziet het: in ons assortiment vindt u dus de betere gebruikte bureaustoelen, die zeker niet onderdoen voor een nieuw exemplaar. Belangrijk om te weten is dat wij in principe geen kapotte stoelen repareren en doorverkopen. Wij kopen over het algemeen grotere partijen gebruikte bureaustoelen op en voeren kleine herstellingen zelf uit. Ook worden deze stoelen grondig gereinigd. In ons assortiment hebben wij ook tweedehands bureaustoelen die opnieuw gestoffeerd zijn. Wanneer een de stoffering van een tweedehands bureaustoel niet meer voldoet aan onze eisen, laten wij deze stoel opnieuw bekleden.

Goed om te weten: In ons assortiment vindt u ook bureaustoelen uit restpartijen. Dit betekend een gloed nieuwe stoel, voor de prijs van een gebruikte.


Kwaliteit en assortiment

De kwaliteit en het assortiment gebruikte bureaustoelen wisselt regelmatig. Dit komt door de constante vraag en levering van nieuwe gebruikte stoelen. Onder de stoel staat dan ook altijd het aantal aanwezige exemplaren in onze opslag.

Toch heeft u in de webshop altijd de keuze uit een vast aantal soorten en modellen. Zo kunt u kiezen uit de stoffering, kleuren van de poten en zitting, extra armleuningen of speciale ergonomische of arbo-gekeurde modellen. Bent u dan ook op zoek naar een bepaald exemplaar: laat het ons vooral weten! We raden het sowieso aan om uw nieuwe stoel uit te proberen.

tweedehands bureaustoel Herman Miller

Waarom zou u kiezen voor een tweedehands bureaustoel?

Zoals we hierboven al schreven, biedt gebruikt meubilair u de mogelijkheid om uw kantoor voordelig en verantwoord in te richten zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Ook draagt u bij aan een duurzamer, milieubewust kantoor of bedrijf. Bureaustoelen en ander meubilair worden immers niet weggegooid en hoeven niet vernietigd te worden. Door uw stoelen te recyclen en te hergebruiken draagt u bij aan een beter milieu!

De bewerking van de productfoto's van onze gebruikte bureaustoelen

Vaak krijgen wij de vraag of de foto's daadwerkelijk door onszelf gemaakt zijn of dat het de standaard productfoto's van onze leveranciers zijn. Het antwoord op deze vraag is; ja, wij maken alle foto's zelf! In ons pand hebben wij een eigen fotostudio met professionele aparatuur. Wij vinden het erg belangrijk dat de producten op onze webshop netjes en professioneel gepresenteerd worden. Daarom kiezen wij er voor de producten te tonen met een witte achtergrond. Zo ligt de focus compleet op het product en is er geen afleiding van lichtval of achtergrond.


gebruikte groene ahrend 230 bureaustoel

Foto gemaakt in onze fotostudio

gebruikte bureaustoelen van Officetopper

De bureaustoel losgemaakt van de achtergrond

tweedehands bureaustoelen kopen

De bureaustoel nabewerkt en voorzien van merklabel. Klaar om verkocht te worden.


Een kantoorinrichting zo goed als nieuw!

Naast onze stoelen vindt u nog meer tweedehands meubilair in onze collectie. Wilt u een goedkope inrichting? Of heeft u maar een beperkt budget beschikbaar? Dan vindt u via Officetopper altijd wel een kantoorinrichting die aanspreekt. Van stoelen tot kasten, vergadertafels of een gebruikte kapstok: in ons assortiment bent u altijd op de goede plek voor verrassend tweedehands meubilair!