Navigatie

Gebruikte bureaustoelen (57 artikelen)

Gebruikte bureaustoelen kopen

Door te kiezen voor een gebruikte bureaustoel bespaart u geld en hoeft u niet in te leveren op kwaliteit. In ons assortiment vindt u verschillende gebruikte A-merk bureaustoelen zoals: Ahrend, BMA Ergonomics/Axia, Comforto,Giroflex, Hag, Interstuhl, Klober, RH, Score, Topstar, Vitra enzovoort. Heeft u vragen over een bepaalde stoel? Dan bent u altijd welkom in onze showroom of neem gerust even contact met ons op.

Tweedehands bureaustoelen

Met tweedehands bureaustoelen kunt u uw kantoor op een voordelige en tegelijkertijd op een milieubewuste wijze inrichten of vernieuwen. De tweedehands bureaustoelen die bij ons binnenkomen worden gecontroleerd of gerepareerd door onze vakkundige monteurs. Wanneer het nodig is worden de burostoelen ook gereinigd. Hiervoor hebben wij een speciaal apparaat dat de meest hardnekkige vlekken uit de stoffering krijgt. Ook wordt de stoel tot diep in het kussen gereinigd. Zo bent u ervan verzekerd dat wanneer u een tweedehands bureaustoel koopt deze niet onderdoet voor een nieuw exemplaar.

In ons assortiment hebben wij ook tweedehands bureaustoelen die hergestoffeerd zijn.  Wanneer een de stoffering van een tweedehands bureaustoel niet meer voldoet aan onze eisen, laten wij deze stoel herstofferen. U herkent de burostoelen die geherstoffeerd zijn aan het labeltje dat rechts bovenin de eerste afbeelding van het product staat. 

U kunt ook kiezen voor tweedehands bureaustoel in combinatie met nieuw meubilair of vice versa. Onze verkopers kunnen u advies geven over verschillende combinaties en u helpen bij het maken van een keuze.

Let wel op ons assortiment gebruikt kantoormeubilair verandert elke dag en op=op!

Gebruikte bureaustoelen van A-merken

Over niet inleveren op kwaliteit gesproken, in onze webshop vindt u een groot assortiment gebruikte a-merk bureaustoelen. De burostoelen herkent u eenvoudig doordat het merk in de titel en afbeelding vermeld staat. Zo kunt u snel en eenvoudig een bureaustoel vinden van de meest bekende merken zoals: Ahrend, BMA Ergonomics/Axia, Comforto,Giroflex, Hag, Interstuhl, Klober, RH, Score, Topstar, Vitra enzovoort.

Snel en eenvoudig een gebruikte bureaustoel kopen

In onze webshop vindt u altijd een actueel overzicht van onze voorraad gebruikte bureaustoelen. Binnen een paar klikken bestelt u snel en veilig een burostoel op onze site. U kunt er ook voor kiezen om de stoel eerst te komen testen in onze showroom (hier vindt u onze openingstijden). Hier staat altijd een van onze verkopers klaar om u vrijblijvend advies te geven.

Waarom zou u kiezen voor een gebruikte bureaustoel?

Zoals hier boven al eerder genoemd is, biedt gebruikt meubilair u de mogelijkheid om uw kantoor voordelig en verantwoord in te richten zonder in te hoeven leveren op kwaliteit.

Nieuwe bureaustoelen

Op zoek naar een nieuwe bureaustoelen? Bekijk dan ons volledige assortiment op de bureaustoelen-pagina.