Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Schuifdeurkasten

Een schuifdeurkast is ideaal als u weinig ruimte hebt of een kast naast een werkplek of in een loopruimte wilt plaatsen. Zoekt u een schuifdeurkast voor uw kantoor? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment – in tal van kleuren, materialen en formaten.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een schuifdeurkast voor uw kantoor aanschaffen

Ruimtebesparend én praktisch voor het opbergen van uw papierwerk, persoonlijke spullen of vertrouwelijke gegevens. Dat is een perfecte omschrijving van de schuifdeurkast. Deze kasten passen namelijk in iedere ruimte. Of u ze nu direct naast een werkplek wilt neerzetten, in een smalle gang of juist in een open ruimte. Dankzij de schuifdeuren kunt u de ruimte rondom de kast optimaal benutten – u hoeft immers geen rekening te houden met openslaande deuren.


Voordelen van de schuifdeurkasten

Met de kantoorkasten met schuifdeuren creëert u eenvoudig opbergruimte in een doorgang of naast een werkplek, zonder dat u te veel loop- of zitruimte inlevert. Extra fijn? Ze hebben veel opbergruimte, zijn van uitstekende kwaliteit én verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende opties. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld de meer standaard metalen schuifdeurkast, of juist de unieke houten schuifdeurkast. Onze modellen worden standaard met planken geleverd. Uw spullen bergt u overigens veilig op deze legborden op, want onze schuifdeurkasten worden standaard uitgevoerd mét slot.


Keuze uit diverse afmetingen

Of u nu een kleine of grote variant wilt, bij Officetopper bent u aan het juiste adres. Onze schuifdeurkasten komen namelijk in diverse soorten en maten. We maken onderscheid tussen diverse formaten, zodat voor iedere werkplek een passende oplossing geboden wordt. We lichten er een aantal toe:

 • Lage schuifdeurkasten |  Zoekt u een schuifdeurkast van 100cm hoog? Of nog een stukje lager? Dat komt goed uit; al onze lage schuifdeurkasten hebben namelijk een hoogte van 76 tot 100cm. Ideaal om te gebruiken als ‘bijzettafel’ voor een printer of andere kantooraccessoires. Bovendien kunnen de modellen van 76cm hoog dienen als verlengstuk van het bureaublad – zo creëert u extra opberg- én werkruimte.
 • Middelhoge kasten met schuifdeuren |  Wilt u extra opbergruimte, maar geen kolossale kast in de ruimte plaatsen? Onze middelhoge schuifdeurkasten bieden de juiste balans tussen opbergruimte en grootte. Zo koopt u een schuifdeurkast van 120cm, 112cm of 147cm.
 • Hoge schuifdeurkasten |  Onze hoge archiefkasten met schuifdeur voor kantoor bieden vanzelfsprekend de meeste opbergruimte. Daarmee zijn ze geschikt voor het opslaan van grotere archieven. Onze schuifkasten zijn beschikbaar met een hoogte van 160cm, 182cm, 195cm of 198cm.
 • Smalle kantoorkasten met schuifdeuren|  Zoekt u een smalle schuifdeurkast? In ons assortiment vindt u ze met een breedte van minimaal 80cm. Daarmee passen deze nóg beter in smalle doorgangen of krappere ruimtes.
 • Brede schuifdeur-kantoorkasten |  De brede kantoorkasten met schuifdeuren in ons assortiment beginnen met een breedte van 160cm. De maximale breedte van dit type kast gaat tot 200cm. Met dit formaat zijn deze brede schuifdeurkasten ideaal om voor meerdere personen aan te schaffen.

 


Welke kantoorkasten met schuifdeuren zijn er?

Niet alleen verschillen de schuifdeurkasten in afmeting, ook kunnen we onderscheid maken in het materiaal, het type of de kleur. Zo kiest u er altijd wel één naar wens – en een die perfect in uw interieur of omgeving past. We maken onderscheid in de volgende type kantoorkasten met schuifdeuren:

 • Stalen schuifdeurkasten |  Een mooi voorbeeld van een klassieke kantoorkast die het altijd wel goed doet in uw interieur: de stalen schuifdeurkast. Door de stevige, gelaste stalen constructie, afgewerkt met krasvaste poedercoating, is dit een duurzame en solide oplossing voor uw opbergruimte. En niet alleen gaat de kast erg lang mee; dit type schuifdeurkast is ook erg goedkoop.
 • Houten schuifdeurkasten |  Uniek, warm, stijlvol en informeel. Dat is de houten variant van deze kantoorkast. Doordat u kunt kiezen uit een breed palet aan houtkleuren, zorgt u eenvoudig voor een matchende uitstraling met andere meubelstukken in uw kantoor. Zo creëert u allesbehalve een standaard of saaie look & feel in uw werkomgeving! Deze kasten zijn standaard ingedeeld in twee compartimenten, waar in elk compartiment legplanken zijn geplaatst. Zo heeft u voldoende ruimte om uw spullen op te bergen.
 • Akoestische schuifdeurkasten |  Last van een vervelende galm of veel rumoer in uw kantoor? De deuren van onze akoestische schuifdeurkasten zijn gevuld met akoestisch schuim: dit verbetert de akoestiek in uw kantoorruimte én vermindert de galm. En dat niet alleen: deze kasten bieden, met hun breedte van maar liefst 160 of 200cm, ook ontzettend veel opbergruimte. Win-win, dus!

Een breed kleurenpalet

De verschillende typen komen ook in diverse kleuren. Zo koopt u een akoestische of stalen schuifdeurkast in de kleuren wit, zwart, grijs of antraciet. Liever een witte schuifdeurkast met een andere uitstraling? Dan kunt u ook kiezen voor een houten variant – deze is immers ook beschikbaar in het wit, en nog vele andere houtkleuren.


Voor een scherpe prijs

Heeft u een beperkt budget en zoekt u naar een aanbieding voor een schuifdeurkast? Of bent u ‘gewoon’ op zoek naar een schuifdeurkast die goedkoop is? Naast ons assortiment nieuwe schuifdeurkasten, bieden wij ook gebruikte modellen aan. Deze kasten kopen wij in partijen op, controleren we op eventuele schade en repareren we waar nodig. Vervolgens bieden we deze kantoorkasten tegen een extra scherpe prijs aan. Zo koopt u een goedkope schuifdeurkast, terwijl u niets inlevert op de kwaliteit.


Bestel eenvoudig en snel bij Officetopper

Heeft u een schuifdeurkast naar wens gevonden? Dan bestelt u hem binnen enkele klikken in onze webshop. Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft of advies wilt ontvangen; wij helpen u graag! Wilt u de kast liever met eigen ogen bekijken? Dat kan ook. U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Maak hiervoor wel even een afspraak; dan zorgen wij dat één van onze medewerkers voor u klaarstaat.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.