Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Houten schuifdeurkasten

Zoekt u een schuifdeurkast met een andere uitstraling, maar dezelfde functionaliteit als de ‘standaard’ kantoorkast? Dan is de houten schuifdeurkast dé oplossing voor u. Op deze pagina vindt u ons volledige aanbod – en leest u alle voordelen van de houten schuifdeurkast.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Koop een houten schuifdeurkast voor uw kantoor

We kennen allemaal de houten schuifdeurkast als vertrouwde (kleding)kast in huis. Toch zijn deze schuifdeurkasten ook onmisbaar op kantoor. Niet alleen zorgen ze voor ontzettend veel opbergruimte in uw kantoor, ook zijn ze erg praktisch. Doordat u geen rekening hoeft te houden met extra ruimte voor de deuren, kunt u ze namelijk eenvoudig bij een werkplek of in een smalle doorgang plaatsen. U levert nauwelijks loop- of zitruimte in! De kasten op deze pagina zijn volledig gemaakt van melamine; daardoor zijn ze verkrijgbaar in een breed palet aan houtkleuren.

Voordelen van de houten schuifdeurkast

Deze schuifdeurkasten zorgen dus niet alleen voor een mooi opgeruimd kantoor. Ze creëren met hun houten omhuizing ook een moderne en warme uitstraling op uw kantoor. Een unieke eigenschap van deze kantoorkast is namelijk dat u de omhuizing van de kast in een andere kleur kunt bestellen dan de schuifdeuren. Zo kunt u de schuifdeurkast geheel naar eigen smaak samenstellen – en bestelt u altijd een unieke kast. Het voordeel van de melamine toplaag van de kast is dat het kras- en stootbestendig is. Dit maakt de kast extra duurzaam!

houten schuifdeurkasten met diverse houtkleuren

Diverse opties mogelijk

U kunt dus kiezen uit tal van opties bij deze houten schuifdeurkasten. De schuifkasten zijn standaard uitgerust met een metalen plint van 4cm hoog. U kunt hierbij kiezen uit de kleuren wit, zilvergrijs, donkergrijs en zwart. Een sierlijke oplossing, die ook nog eens bijdraagt aan de stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid van de kast. De houten schuifkasten worden geleverd met witte, verzonken handgrepen, een cilinderslot met twee bijpassende sleutels en verstelbare legborden. Alleen bij de twee hoogste afmetingen worden twee vaste legborden meegeleverd; dit doen wij om de stabiliteit van de kast te vergroten.

De verschillende afmetingen

Of u nu veel of weinig ruimte heeft: onze houten schuifdeurkasten komen in verschillende maten. Zo kunt u kiezen voor een brede of smalle schuifdeurkast; of juist een lage of hoge houten schuifdeurkast. Wat betreft hoogte kunt u namelijk kiezen uit 76cm, 112cm, 147cm of 182cm. Dit is inclusief de metalen plint van 4cm hoog. De breedte van de kast varieert van 80cm tot 160cm. Keuze te over, dus!

houten schuifdeurkasten in verschillende afmetingen en verschillende opties

Bestel uw houten schuifdeurkast bij Officetopper

Heeft u een keuze kunnen maken? Kies dan voor de door u gewenste kleuren en opties voor de kast. Vervolgens bestelt u binnen enkele klikken uw nieuwe houten schuifdeurkast(en) bij Officetopper. Een extra voordeel? U profiteert van 30% korting op al onze schuifdeurkasten van hout! Daardoor bespaart u een hoop bij het inrichten van uw kantoor. Liever eerst nog wat informatie of advies ontvangen? Of de houtkleuren met eigen ogen bekijken? Dat kan natuurlijk ook; u bent altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of maak een afspraak!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.