Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Hoekbureaus

Zoekt u een bureau met veel werkruimte? Wilt u eenvoudig kunnen multitasken? Of zoekt u juist een bureau met extra opbergruimte? In elk geval geldt: met onze hoekbureaus zit u goed. Bekijk ons complete assortiment op deze pagina.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Hoekbureaus kopen

Met een hoekbureau kiest u voor een bureau dat voorzien is van een extra aanbouw. Ideaal als u veel ruimte nodig hebt, of juist eenvoudig wilt kunnen multitasken. Met zo’n hoekbureau zorgt u er namelijk voor dat u zowel voor als links of rechts van u een werkblad hebt. Dat zorgt niet alleen voor ontzettend veel werkruimte; ook kunt u afwisselen tussen het bureau en de aanbouw tijdens uw werkzaamheden. In ons assortiment vindt u zowel de standaard hoekbureaus, als een bureau met extra opbergruimte. Veelzijdig en stijlvol!

 

Wat zijn de voordelen van een hoekbureau?

Onze hoekbureaus zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn ze specifiek ontworpen om gebruik te kunnen maken van het gehele bureau, zonder dat u last heeft van het onderstel. Daarnaast bestelt u het bureau geheel naar wens – en op basis van de ruimte die u heeft. Zo kiest u voor een hoekbureau met veel werkruimte - of juist een hoekbureau met slechts aan één zijde een werkblad, en aan de andere zijde een kast, zodat u meer opbergruimte heeft bij uw werkplek. Tevens kiest u bij diverse L-vormige bureaus ook voor een specifieke breedte: zo kunt u kiezen uit 160, 180 en soms ook voor 140cm breed.

Hoekbureaus met opbergruimte

Hoe kiezen voor de juiste afmeting?

Voor welk gebruiksdoel u het hoekbureau ook wilt aanschaffen; er is altijd wel een L-vormig bureau dat bij u past. Heeft u veel ruimte (nodig)? Dan kunt u kiezen voor een breed bureau waarbij ook de aanbouw een flinke afmeting heeft – zoals het hoekbureau Nova A+. Kiest u juist liever voor een wat kleiner bureau? Dan bieden wij ook bureaus van 140cm breed, met een hoek van 120cm diep. Zo bepaalt u helemaal zelf welk type u in uw kantoor wenst. Elk van onze hoekbureaus is voorzien van een metalen onderstel.


Wanneer kiezen voor een links- of rechtsmodel hoekbureau?

Bij al onze hoekbureaus heeft u de keuze uit een links- of rechtsmodel. Het model geeft aan waar de hoek van het bureau zit; zo zit bij een links hoekbureau de hoek aan de linkerkant als u achter het bureau zit. Bij een rechts hoekbureau zit de hoek aan de rechterzijde. Welk model het beste bij u past, is geheel afhankelijk van de ruimte die u hebt, en hoeveel bureaus u van plan bent in deze ruimte te plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld een links- en rechtsmodel hoekbureau tegen elkaar plaatsen om kleinere werkeilanden te creëren. Heeft u in uw kantoor slechts ruimte voor één werkplek? Bekijk dan hoe u de ruimte wil indelen; wil u naar de muur kijken? Kies dan voor een hoekbureau dat precies in de hoek van het kantoor past. Liever een open werkplek creëren? Kies dan voor het model dat het beste bij uw wensen past. Natuurlijk kunnen we u hier altijd bij helpen! Neem contact met ons op voor advies.

Kantoor inrichten met hoekbureaus


Is een hoekbureau geschikt voor ergonomisch werken?

Zoekt u een oplossing voor ergonomische werkplekken in uw kantoor? Dan zijn onze hoekbureaus zeker geschikt. Natuurlijk is de mate van ergonomie wel afhankelijk van de manier waarop u het bureau gebruikt. Zo is een monitorarm, monitorverhoger of laptopstandaard haast onmisbaar als u in de juiste werkhouding wilt werken. Daarnaast is het van belang dat u op de juiste bureaustoel werkt, u de juiste werkhouding aanneemt én het bureau op de juiste hoogte staat ingesteld. Een deel van onze bureaus heeft een vaste hoogte – en is dus niet instelbaar. Deze hoekbureaus hebben echter wel een hoogte die geschikt is voor een groot deel van de personen. Toch is het allerbeste om een in hoogte verstelbaar hoekbureau te kiezen; zo stelt u het bureau precies af op uw lichaamslengte, en kunt u te allen tijde de juiste zithouding aannemen.


Welke in hoogte verstelbare bureaus zijn er?

Een deel van onze hoekbureaus is in hoogte verstelbaar. U heeft daarbij de keuze uit een bureau waarbij u de hoogte (het liefst) eenmalig aanpast op uw lichaamslengte, waardoor u altijd goed zit. Daarnaast bieden we ook zit-sta hoekbureaus aan. Deze hoekbureaus zijn elektrisch in hoogte verstelbaar, waardoor u de hoogte eenvoudig aanpast op uw wensen. Of u nu zittend of staand wilt werken – of als het bureau bestemd is als flexwerkplek waardoor het door meerdere personen gebruikt wordt; u verstelt de hoogte met een letterlijke druk op de knop.


Bestel uw hoekbureau met hoge kortingen

Heeft u een hoekbureau naar wens gevonden? Op de productpagina kiest u zowel voor het model, de afmetingen én de kleuren van het werkblad en onderstel. U stelt uw bureau dus geheel zelf – en naar smaak – samen. Bovendien profiteert u ook nog van hoge kortingen als u bestelt in onze webshop. Liever het hoekbureau komen bekijken? Of wenst u passend advies? U bent van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Neem contact op en maak een afspraak.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.