Navigatie

Hoekbureaus

(6 artikelen)

Zoekt u een bureau met veel werkruimte? Wilt u eenvoudig kunnen multitasken? Of zoekt u juist een bureau met extra opbergruimte? In elk geval geldt: met onze hoekbureaus zit u goed. Bekijk ons complete assortiment op deze pagina.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Hoekbureaus kopen

Met een hoekbureau kiest u voor een bureau dat voorzien is van een extra aanbouw. Ideaal als u veel ruimte nodig hebt, of juist eenvoudig wilt kunnen multitasken. Met zo’n hoekbureau zorgt u er namelijk voor dat u zowel voor als links of rechts van u een werkblad hebt. Dat zorgt niet alleen voor ontzettend veel werkruimte; ook kunt u afwisselen tussen het bureau en de aanbouw tijdens uw werkzaamheden. In ons assortiment vindt u zowel de standaard hoekbureaus, als een bureau met extra opbergruimte. Veelzijdig en stijlvol!


Keuze uit diverse afmetingen

Voor welk gebruiksdoel u het hoekbureau ook wilt aanschaffen; er is altijd wel een L-vormig bureau dat bij u past. Heeft u veel ruimte (nodig)? Dan kunt u kiezen voor een breed bureau waarbij ook de aanbouw een flinke afmeting heeft – zoals het hoekbureau Nova A+. Kiest u juist liever voor een wat kleiner bureau? Dan bieden wij ook bureaus van 140cm breed, met een hoek van 120cm diep. Zo bepaalt u helemaal zelf welk type u in uw kantoor wenst. Elk van onze kasten is voorzien van een metalen onderstel. Een deel van onze hoekbureaus is in hoogte verstelbaar, terwijl andere modellen juist een vaste hoogte kennen.


De voordelen van een hoekbureau

Onze hoekbureaus zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn ze specifiek ontworpen om gebruik te kunnen maken van het gehele bureau, zonder dat u last heeft van het onderstel. Daarnaast bestelt u het bureau geheel naar wens – en op basis van de ruimte die u heeft. Wilt u de aanbouw aan de linker- of rechterkant, bijvoorbeeld om het bureau in een bepaalde hoek te plaatsen? Op de productpagina kiest u voor een links- of rechtsmodel. Tevens kiest u bij diverse L-vormige bureaus ook voor een specifieke breedte: zo kunt u kiezen uit 160, 180 en soms ook voor 140cm breed.


Bestel uw hoekbureau met hoge kortingen

Heeft u een hoekbureau naar wens gevonden? Op de productpagina kiest u zowel voor het model, de afmetingen én de kleuren van het werkblad en onderstel. U stelt uw bureau dus geheel zelf – en naar smaak – samen. Bovendien profiteert u ook nog van hoge kortingen als u bestelt in onze webshop. Liever het hoekbureau komen bekijken? Of wenst u passend advies? U bent van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Neem contact op en maak een afspraak.