Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Stalen schuifdeurkasten

Op zoek naar een kantoorkast voor extra opbergruimte, met een prima prijs-kwaliteitsverhouding én een stevige constructie? Dan is de stalen schuifdeurkast een goede optie. Op deze pagina vindt u het aanbod van deze metalen kantoorkasten met schuifdeur.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een stalen schuifdeurkast voor kantoor kopen

Bent u op zoek naar extra opbergruimte in uw kantoor of bij uw werkplek? Deze stalen schuifdeurkasten zijn een graag geziene kast in vele kantoren. En dat snappen wij wel. Want niet alleen heeft deze stalen kantoorkast een goede prijs-kwaliteitverhouding, ook is hij door de gelaste, stalen constructie erg solide en gaat hij daardoor lang mee. Extra fijn is het bovendien dat u bij deze kast geen rekening hoeft te houden met extra ruimte als u de deuren opent. Dat maakt deze kast een stevige, duurzame, budgetvriendelijke én ruimtebesparende archiefkast voor ieder kantoor!

Afmetingen en kleuren

Onze metalen schuifkasten hebben, zoals aangegeven, een solide, gelaste stalen constructie. Deze constructie is afgewerkt met een krasvaste poedercoating. Deze kasten zijn beschikbaar in de klaren wit (RAL 9010), zilvergrijs (RAL 9006) en zwart (RAL 9005). Naast de diverse kleuren zijn er ook verschillende afmetingen verkrijgbaar. De breedte van de kasten loopt uiteen van 120cm tot 200cm. Wat betreft de hoogte kunt u kiezen van 120cm tot 198cm hoog. De ‘standaard’ schuifdeurkasten van staal zijn 45cm diep, de akoestische schuifdeurkast is 50cm diep.

witte stalen schuifdeurkast kantoor

Wit | RAL 9010

zilvergrijze stalen schuifdeurkast kantoor

Zilvergrijs | RAL 9006

zwarte stalen schuifdeurkast kantoor

Zwart | RAL 9005

Veilig opbergen van uw documenten en spullen

De stalen schuifkasten in ons assortiment zijn standaard voorzien van verstelbare legborden. De legborden zijn tot maar liefst 50 kg belastbaar – bij akoestische schuifdeurkasten is dit zelfs 60kg (verdeelde last, per legbord). Het aantal legplanken per kast is afhankelijk van de hoogte. Bij de 120cm hoge archiefkasten worden standaard 3 legborden geleverd, en bij de 195cm hoge archiefkasten worden er 4 geleverd. Bij de akoestische schuifdeurkast van 198cm leveren we zelfs 8 legplanken mee; 4 aan beide zijden. De spullen op deze planken bergt u bovendien veilig op. Standaard zijn onze metalen archiefkasten met schuifdeuren namelijk voorzien van cilindersloten. Bij elke kast worden 2 sleutels geleverd, waarvan 1 kniksleutel. Cilindersloten zijn de meest voorkomende deursloten bij kasten voor kantoor.

schuifdeurkasten van staal met legborden

Verbeter de akoestiek met akoestische schuifdeurkasten

Heeft u vervelende galm in uw kantoor? Daar kan gelukkig voldoende aan gedaan worden. De omhuizing en de schuifdeuren van onze akoestische schuifdeurkasten zijn gemaakt van staal, maar de binnenzijde van de schuifdeuren is gevuld met akoestisch foam. En dat is hoe deze kast zich onderscheidt van andere kantoorkasten. Middels dit akoestische foam wordt het geluid geabsorbeerd, en zo neemt de galm binnen uw kantoorruimte af. Anders dan bij akoestische panelen, heeft u bij deze kast het voordeel dat er achter het akoestisch foam ook nog ontzettend veel opbergruimte verstopt zit. Een win-win situatie, dus.

Bestel uw stalen schuifdeurkast eenvoudig en snel

Kiest u voor een stalen schuifdeurkast? Dan kiest u voor een budgetvriendelijke & duurzame oplossing. U bestelt de door u gewenste kast eenvoudig en snel in onze webshop. Een extra voordeel? U ontvangt nu ook nog eens 25% korting op onze schuifdeurkasten! Heeft u nog vragen of ontvangt u graag advies van ons? Geen probleem; neem gerust contact met ons op. We helpen u graag! Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom in Raamsdonksveer om de kast te komen bekijken. Maak daarvoor altijd even een afspraak.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.