Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Vierkante kantinetafels

Gaat u uw kantine of lunchruimte (opnieuw) inrichten en wilt u hiervoor specifiek vierkante kantinetafels kopen? Dan bent u op de juiste plek. In ons assortiment vindt u namelijk diverse tafels die beschikbaar zijn als vierkant model. Op deze pagina bekijkt u ze allemaal.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Vierkante kantinetafels kopen

Of u nu een nieuw kantoor betrekt en allerlei ruimtes moet inrichten, of juist vindt dat uw kantine of bedrijfsrestaurant wel een update kan gebruiken: vierkante kantinetafels zijn een geweldige oplossing voor uw kantine-inrichting. Plaats meerdere tafels bij elkaar voor één grote, vierkante kantinetafel. Of kies juist voor een verdeling van de tafels voor een speels en knus effect – ideaal als u een grote ruimte gaat inrichten. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan vierkante kantinetafels.


Uit welke vierkante kantinetafels kunt u kiezen?

Binnen ons assortiment vierkante kantinetafels kunnen we diverse soorten onderscheiden. Zo vindt u hier de budgetvriendelijke kantinetafel, uitgerust met metalen 4-poots onderstel en melamine blad. Liever een ander type? Dan kunt u bijvoorbeeld ook voor een vierkante bartafel kiezen. Over het algemeen kennen onze vierkante kantinetafels een afmeting van 80cm breed en 80cm diep, en kennen een vaste hoogte. Aan deze tafels passen, per tafel, zo’n 2 tot 4 personen.


Diverse kleurstellingen mogelijk

Het grootste deel van onze vierkante kantinetafels is beschikbaar in een vaste kleurstelling. De onderstellen zijn beschikbaar in de kleuren wit, grijs of zwart – en worden gecombineerd met één van de vele houtkleuren voor het blad. Kiest u voor een volledig witte kantoortafel? Een grijze? Of gaat u juist voor een stijlvolle combinatie? Bij enkele andere tafels kiest u geheel zelf voor de combinatie naar wens.


Bestel uw vierkante tafel bij Officetopper

Heeft u een vierkante kantinetafel naar wens gevonden? Of u er nu één nodig heeft of een grote partij: in onze webshop bestelt u eenvoudig en binnen enkele klikken de aantallen die u in uw kantoor wilt plaatsen. U kunt daarbij kiezen voor basic levering, waarbij u alle producten op de begane grond achter de eerste deur geleverd krijgt, of premium levering. Deze laatste variant houdt in dat wij alle producten inhuizen – ook als dit op een étage is. Wilt u passend advies ontvangen over uw gehele kantine-inrichting? Of de tafels komen bekijken? Geen probleem: maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.