Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Lage lockerkasten

Lockerkasten. Ze zijn ontzettend veelzijdig en functioneel. Een persoonlijk kluisje voor uw medewerkers, of juist een betrouwbare kast voor vertrouwelijke documenten. Zoekt u voor uw kantooromgeving specifiek naar een lage lockerkast? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan lockers tot 150cm hoog

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Lage lockerkasten kopen

Zeker nu bedrijven zich meer bewegen richting flexwerken, zijn lockerkasten eigenlijk onmisbaar in uw kantooromgeving. Ze zijn immers ideaal voor het faciliteren in persoonlijke opbergruimte, zodat iedere dag gezorgd kan worden voor een clean desk op de (flex)werkplekken. In ons assortiment vindt u verschillende lage lockers met een hoogte tot 150cm. Ideaal als u van plan bent om de kantoorkasten te plaatsen onder een schuin dak, of juist de ruimte boven de kluisjes ook nog wilt gebruiken.


Welke lage lockerkasten vindt u in ons assortiment?

Onze lockerkasten zijn beschikbaar in diverse afmetingen, materialen en kleuren. Binnen ons assortiment lage lockerkasten vindt u lockers met een hoogte van 92cm tot en met 144cm. Alle lockerkasten binnen deze categorie zijn voorzien van een melamine omhuizing en deuren. U kunt kiezen uit een kast met twee rijen lockers, of juist kasten met een enkele rij. En daarbij heeft u ook de keuze voor het aantal deuren waarover de lage lockerkast beschikt! Lockers inclusief brievenbus – of juist zonder. En bovendien heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit de afsluitmogelijkheid: gaat u voor een cilinderslot of sluit u de kast toch liever af met een persoonlijke code? Dan is de lockerkast met mechanisch cijferslot perfect voor u.


Ruim kleuraanbod

Onze lage lockerkasten van hout zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Dit maakt dat u de kast geheel zelf – en naar smaak – samenstelt. Het bijzondere aan onze houten lockerkasten is namelijk dat u de kleur van de omhuizing en de kleur van de deuren apart van elkaar kunt kiezen. Uiteraard kunt u kiezen voor dezelfde kleur voor beide elementen. Wilt u een unieke lockerkast? Of juist die huiselijke uitstraling die helemaal in uw bestaande interieur past? Dan kunt u ook voor twee verschillende kleuren kiezen.


Uw nieuwe lockerkast bestellen bij Officetopper

Met zo’n ruim aanbod, kan het wellicht vrij lastig zijn om dé kast naar wens te kiezen. Uiteraard helpen we u daar graag bij. Bij vragen kunt u daarom altijd contact met ons opnemen. Liever de kast komen bekijken? In onze showroom in Raamsdonksveer vindt u verschillende van de lockerkasten uit ons assortiment. Zo kunt u kleuren vergelijken en de indeling eenvoudig bepalen aan de hand van advies van één van onze medewerkers. Neem contact op en maak een afspraak!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.