Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Smalle lockerkasten

Haast onmisbaar in ieder modern kantoor: de lockerkast. In ons assortiment vindt u ze in allerlei soorten en maten. Zoekt u specifiek naar een smalle lockerkast voor een krappe ruimte, of juist om bij een werkplek te zetten? Op deze pagina vindt u ons aanbod smalle lockerkasten tot 50cm breed.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een smalle lockerkast kopen

Onze smalle lockerkasten bestaan uit één kolom van 30, 40 of 45cm breed. Deze kolommen bestaan uit 1 tot 5 deuren. Zo bepaalt u geheel zelf hoe groot u de afzonderlijke kluisjes moeten zijn. Wilt u er bijvoorbeeld voornamelijk vertrouwelijke documenten in opslaan? Of wilt u uw werknemers juist in een persoonlijk kluisje voorzien, zodat zij hun persoonlijke spullen en werkzaamheden hierin kunnen opslaan? Afhankelijk van het doel waarvoor de lockers gebruikt gaan worden, kiest u voor een passend formaat.


Welke smalle lockerkasten zijn er?

In ons assortiment vindt u een breed aanbod aan smalle lockerkasten. Deze smalle kantoorkasten zijn ieder voorzien van een degelijk slot, waarbij u de keuze heeft uit een cilinderslot of juist een elektrisch of mechanisch cijferslot. Bovendien zijn deze kasten op te delen in twee verschillende materialen. Zo heeft een aantal van onze smalle lockerkasten een volledig gelaste omhuizing en metalen deuren, waarbij u de keuze heeft uit gladde of geperforeerde deuren. Deze lockerkasten zijn beschikbaar met een grijze omhuizing met grijze, rode of blauwe deuren. Zoekt u juist een zwarte lockerkast? Dat is natuurlijk ook mogelijk, met onze Dark Line lockerkasten.


Kiezen voor een unieke kast?

Zoekt u juist wat anders voor uw kantoor? Heeft u een informeel, huiselijk interieur en past een stalen kast hier niet tussen? Dan hebben we voor u ook de lockerkasten met houten omhuizing en deuren. Deze kasten zijn compleet gemaakt van melamine en zijn beschikbaar in diverse houtkleuren. Of u nu een witte lockerkast zoekt, of juist een kast met whitened oak, amber oak of juist het warme dark walnut in de omhuizing zoekt. Deze smalle, houten lockerkasten zijn er altijd met een breedte van 45cm en een diepte van 50cm. De hoogte verschilt van 92 tot 182cm.


Vragen? Stel ze gerust!

We kunnen ons voorstellen dat u nog enige vragen heeft. Wenst u passend advies? Of wilt u weten welke smalle lockerkast het beste bij uw specifieke wensen past? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen u graag met al uw vragen! Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom voor passend advies en uitleg. Maak daarvoor een afspraak.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.