Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Lockerkasten met cijfersloten

 Zoekt u een afsluitbare kantoorkast, maar wilt u geen gedoe met sleutels of pasjes? Dan zijn onze lockerkasten met cijferslot dé oplossing voor u. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment van deze kantoorkasten met een mechanisch of elektronisch cijferslot.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice
Diverse lockerkasten met cijferslot kopen bij Officetopper

Een lockerkast met cijferslot kopen

Heeft u veel te maken met vertrouwelijke documenten, of wilt u uw werknemers voorzien van een kluisje voor persoonlijke spullen? Dan kan een lockerkast haast niet ontbreken in uw kantoor- of garderoberuimte. Het nadeel van veel kantoorkasten met slot is echter dat de sleutels of pasjes kwijt kunnen raken. Daar is de lockerkast met cijferslot de oplossing voor – zeker als er meerdere mensen gebruik maken van de kast. U heeft hiervoor namelijk één cijfer- of pincode nodig; en hoeft u dus geen extra sleutels bij te laten maken.

 

De diverse mogelijkheden

Als u een kijkje neemt op deze pagina, zult u zien dat er verschillende lockerkasten zijn. Afhankelijk van de ruimte die u hebt en nodig hebt, kunt u kiezen voor een model met één, twee of drie kolommen. Ook binnen die afmetingen kunt u kiezen tussen het aantal kluisjes dat u nodig heeft. Gaat u voor vier of vijf deuren per kolom? Hiermee bepaalt u niet alleen het formaat van het kluisje; ook is dit afhankelijk van het doeleinde of aantal personen dat gebruik gaat maken van de kast.

Een mechanisch of elektronisch slot?

Binnen onze lockerkasten met cijferslot kunt u kiezen tussen een mechanisch of een elektronisch cijferslot. Bij het mechanische slot voert u de cijfers van uw pincode in een bepaalde volgorde in; dit doet u door te draaien aan de cijfers. Dit slot werkt niet op elektriciteit, en er is dus geen stroom bij de lockerkast benodigd. Optioneel kunt u een moedersleutel toevoegen, zodat u te allen tijde in de kast kunt. Onze elektronische sloten werken, zoals de naam al doet vermoeden, op stroom (batterijen) en worden geopend doordat u een cijfercode op het paneel intoetst. Doordat de code eenvoudig te wijzigen is, is deze afsluitmogelijkheid ideaal om door meerdere mensen te laten gebruiken.

De verschillende sloten van de lockerkasten met cijferslot

Profiteer van hoge korting bij Officetopper

Weet u welke kast u in uw kantoor- of bedrijfsruimte wilt plaatsen? Bestel hem dan in onze webshop! U profiteert namelijk van maar liefst 25% korting op ons gehele assortiment lockers met cijferslot. Weet u niet welke het beste bij uw doel en wensen past? Neem dan even contact met ons op; onze vakkundige medewerkers voorzien u graag van passend advies. Ook als u de lockerkast eerst in het echt wilt komen bekijken, helpen we u graag. U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer.

Lockers met cijferslot en diverse afmetingen bij Officetopper

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.