Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Grijze lockerkasten

De grijze lockerkast is toch wel één van de meest voorkomende varianten van de veilige opbergoplossing. Zoekt u specifiek naar een lockerkast met een grijze kleur? Dan zit u op deze pagina zeker goed. Hier vindt u namelijk ons complete assortiment!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een grijze lockerkast kopen

Ontbreekt het in uw kantoor nog aan een veilige opbergmogelijkheid voor uw medewerkers? Bij Officetopper heeft u een brede keuze uit diverse lockerkasten. Dit betekent: diverse formaten, verschillende materialen én keuze uit een breed kleurenpalet. Zo vindt u ook diverse grijze lockerkasten in ons assortiment. Deze grijze lockerkasten zijn in tal van varianten beschikbaar; van hout of staal, klein of groot, smal of breed. Noem maar op! Zeker als u uw medewerkers wilt voorzien in een persoonlijk kluisje én grijs perfect in uw huidige interieur past, zijn deze lockerkasten ideaal.


Een ruim aanbod aan grijze lockerkasten

Welk materiaal u kiest voor uw lockerkast is zowel afhankelijk van het doeleinde waarvoor hij gebruikt wordt, als de uitstraling die de kantoorkast moet hebben. Onze lockerkasten zijn immers verkrijgbaar met een volledig gelaste, stalen constructie, of juist een omhuizing die compleet uit melamine (hout) bestaat. De metalen lockerkasten zijn verkrijgbaar met een lichtgrijze omhuizing en deuren, terwijl onze houten lockers verkrijgbaar zijn in een lichtgrijze (pearl grey) of donkergrijze (dark grey) kleur. Het unieke aan onze houten kantoorkasten is dat u de kleur van de omhuizing en die van de deuren, los van elkaar kunt bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van licht- of donkergrijs – of juist een kast die volledig in dezelfde kleur wordt geleverd.


Veilige en betrouwbare afsluitmogelijkheden

Dat een lockerkast goed afsluitbaar moet zijn, staat natuurlijk voorop. Daarom hebben we ervoor gekozen om in ons assortiment diverse afsluitmogelijkheden te bieden. Gaan meerdere mensen gebruik maken van de kast? Dan is een lockerkast met cijferslot een praktische oplossing, doordat u de code eenvoudig met collega’s kunt delen. Daarnaast is dit ook een goede oplossing voor een persoonlijk kluisje – doordat iedere werknemer een eigen code kan gebruiken. Binnen ons assortiment heeft u de keuze uit een mechanisch of elektronisch cijferslot. Liever een sleutel voor de kast? Dat is uiteraard ook mogelijk; onze kasten zijn tevens beschikbaar met een cilinderslot of valgrendel.


Diverse leveringsopties en hoge kortingen

Bestelt u uw nieuwe, grijze lockerkast bij Officetopper? Dan profiteert u van hoge kortingen (tot wel 30%!) én heeft u keuze uit verschillende leveringsopties. Bij basic levering bezorgen wij de grijze lockerkast tot achter de eerste deur op de begane grond, terwijl we bij premium levering ook voor inhuizing zorgen, ook op een verdieping. Bovendien voeren we bijkomend afval, zoals verpakkingsmateriaal, netjes af. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op; onze medewerkers staan voor u klaar!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.