Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Vergadertafels 20 personen

Het zijn de grootste vergadertafels in ons assortiment: de vergadertafels voor 20 personen. Deze tafels zijn uitermate geschikt voor vergaderingen of presentaties met grotere groepen. Op deze pagina vindt u ons assortiment aan vergadertafels die plaats bieden aan circa 20 personen.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Vergadertafels voor 20 personen kopen

Als u zoekt naar een vergadertafel waaraan ongeveer 20 personen kunnen plaatsnemen, is het zaak dat u een tafel kiest die groot genoeg is. Een tafel waaraan voldoende stoelen gezet kunnen worden, zodat iedereen genoeg ruimte heeft. Daarom vindt u op deze pagina onze vergadertafels voor 20 personen. Zo ziet u in één oogopslag welke vergadertafels geschikt zijn voor dit aantal personen. Tevens vindt u op deze pagina ook meer informatie over deze kantoortafels.


Verschillende kleuren mogelijk

Bij de kantoortafels in ons assortiment heeft u de keuze uit een breed kleuraanbod. Zo ook bij onze vergadertafels voor 20 personen. De tafels zijn uitgevoerd met solide, metalen onderstel en afgewerkt met een stevig, stootvast melamine blad. Voor het onderstel heeft u doorgaans de keuze uit de kleuren wit, aluminium en zwart. En deze kleur combineert u eenvoudig met één van de beschikbare kleuren van het houten blad. Zo maakt u zelf de kleurstelling naar wens; volledig wit? Een combinatie van hout met wit? Of juist met zwart? Er is van alles mogelijk.


Welke afmetingen hebben de vergadertafels voor 20 personen?

Onze vergadertafels kennen tal van formaten. Maar wanneer is een tafel groot genoeg om plaats te bieden aan 20 personen? De vergadertafel in ons assortiment heeft een opstelling in U-vorm. Bij de vergadertafel voor 20 personen zijn de lange zijden 530cm lang, terwijl de ‘korte’ zijde een afmeting van 340cm heeft. De bladen zijn elk 85cm diep. De tafel kent bovendien een vaste hoogte van 75cm. Deze tafel is dus ideaal als u een brede, ruime vergaderkamer heeft, zodat u ook voldoende ruimte in de kamer zelf overhoudt.


Vragen over uw kantoorinrichting? Stel ze gerust!

Wist u dat wij ook compleet advies geven over uw kantoorinrichting? Volledig interieuradvies, en een compleet aanbod aan kantoormeubelen. Neem zeker contact met ons op als u vragen heeft over uw kantoorinrichting! Heeft u slechts enkele vergadertafels nodig? Of wilt u er ook nog een partij conferentiestoelen bij? In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment – en bestelt u eenvoudig alle producten die u nodig hebt. U profiteert dan ook nog van hoge kortingen! Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom voor het bekijken en uitproberen van onze meubelen. Maak een afspraak en kom langs!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.