Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Vergadertafels 12 personen

Richt u een, of meerdere, nieuwe vergaderruimte(s) in en zoekt u hiervoor vergadertafels voor 12 personen? Of u nu al precies weet welke tafel u wil plaatsen, of u zich vooral wilt oriënteren: in ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan vergadertafels voor 12 personen. In verschillende kleuren, materialen en vormen. Op deze pagina vindt u ze allemaal!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Vergadertafels voor 12 personen kopen

Rechthoekig, met U-vorm of ovaal: in ons assortiment vindt u verschillende vergadertafels die ruimte bieden aan maar liefst 12 personen. Ideaal als u regelmatig vergadert met grote groepen, klanten wil ontvangen in een ruim opgezette vergaderkamer of als u simpelweg een grote ruimte wilt omdopen tot vergaderruimte. Tijdens een vergadering of overleg is het namelijk zeer belangrijk om de ruimte te hebben en voldoende plekken rondom de tafel te creëren. Dat geeft niet alleen een fijn gevoel; het stimuleert ook de productiviteit, creativiteit en concentratie!


Hoe groot zijn de vergadertafels voor 12 personen?

Juist daarom is het belangrijk om een tafel te kiezen die groot genoeg is voor het aantal personen dat eraan dient plaats te kunnen nemen. Wat betreft de tafels voor 12 personen geldt dat een vergadertafel van 360 tot 420cm breed voldoende ruimte biedt. Bij de vergadertafel met U-vorm opstelling is dit zelfs bij een afmeting van 320x340cm (bxd). Op deze manier kunnen de personen met voldoende afstand van elkaar plaatsnemen. Uiteraard is het daarbij ook van belang om te kijken of er met deze afmetingen ook voldoende ruimte in de kamer overblijft.


Complete inrichting nodig?

Uw nieuwe vergadertafel laten passen in uw kantooromgeving? Op de pagina van het door u gewenste product kiest u voor een metaalkleur voor het onderstel en één van de houtkleuren voor het tafelblad. Dit maakt dat u de tafel helemaal aanpast op de sfeer die u wilt uitstralen. Zoekt u een compleet nieuwe vergaderinrichting? In onze webshop vindt u tal van kantoorstoelen, passend bij de kantoortafels die u kiest. Bekijk ze gerust!


Bestel uw grote vergadertafel in onze webshop!

Wilt u profiteren van scherpe prijzen door hoge kortingen, snelle levering én een eenvoudig bestelproces? Kies dan voor bestellen bij Officetopper.com. Wilt u de door u gekozen producten laten inhuizen in uw kantoor? Of gemonteerd laten leveren? Dat kan natuurlijk ook. Bij ons profiteert u namelijk van professionele bezorg- en montageservice. Kies hiervoor op de productpagina én in het bestelproces. Heeft u vragen of wenst u passend advies? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.