Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Lage roldeurkasten

Heeft u weinig ruimte, maar wilt u uw opbergcapaciteit wel verhogen? Dan is een lage roldeurkast perfect voor u. Op deze pagina vindt u al onze roldeurkasten met een hoogte tot 100 cm – met diverse materialen, kleuren en afmetingen.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een lage roldeurkast kopen

Een lage archiefkast met roldeur: dat is wat een lage roldeurkast is. Roldeurkasten nemen sowieso maar weinig ruimte in beslag, mede doordat de roldeur de omhuizing in rolt. Onze lage roldeurkasten zijn de ideale – en meest efficiënte – oplossing voor opslagruimte in uw kantoorruimte, doordat ze maximaal 100cm hoog zijn en dus helemaal weinig ruimte in uw ruimte innemen.


Waarom kiezen voor een lage roldeurkast?

Of u nu weinig ruimte hebt of er juist voor wilt zorgen dat een mooi vertrek zijn ruimtelijkheid niet verliest: een lage roldeurkast is ideaal. Deze lage kantoorkasten kunnen perfect naast een bureau gezet worden, zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte voor de bureaustoel of om het bureau.

Bovendien zorgen deze kantoorkasten voor flink wat opbergmogelijkheden in een ruimte, terwijl de uitstraling nagenoeg hetzelfde blijft.

houten lage roldeurkast kopen

Creëer ruimte met een lage roldeurkast

Met een roldeurkast hoeft u geen rekening te houden met openslaande deuren; de ruimte vóór de kast blijft dus altijd vrij. Hierdoor past de roldeurkast eigenlijk altijd wel in uw kantoorruimte. Onze lage roldeurkasten zijn beschikbaar in 80, 100 of 120cm breed. Daardoor past uw nieuwe, lage roldeurkast altijd wel in een hoek van uw kantoor – ook als de ruimte aan de krappe kant is. Onze lage roldeurkasten worden doorgaans geleverd met 1 legbord. Door de vlakke bodemplaat, bieden deze lage kantoor roldeurkasten dus plek voor twee rijen ordners: veel ruimte, terwijl de kast weinig ruimte inneemt!

lage stalen roldeurkast
witte lage roldeurkast

Berg uw documenten veilig op

Zoekt u een opbergmogelijkheid waar u uw papierwerk of documentatie veilig op kunt bergen? Dan zijn onze lage roldeurkasten met slot de perfecte oplossing voor u. Nagenoeg alle roldeurkasten worden geleverd met een cilinderslot – en twee bijpassende sleutels. Zo bent u verzekerd dat u uw documenten veilig achter kunt laten.


Voor ieder wat wils!

Met onze roldeurkasten kunt u alle kanten op. Zo vindt u in ons assortiment lage, stalen roldeurkasten, net als roldeurkasten met een houten omhuizing voor een luxere uitstraling. En dat in allerlei kleuren en formaten. Kortom: er is voor iedere ruimte een bijpassende oplossing te vinden! Wilt u meer informatie over onze lage roldeurkasten? Of passend advies over een roldeurkast in uw kantoorruimte? Neem contact met ons op; we helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.