Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Zwarte Roldeurkasten

Bent u specifiek op zoek naar een zwarte roldeurkast? Dan bent u op deze pagina op de juiste plek. Hier vindt u namelijk ons aanbod aan roldeurkasten die verkrijgbaar zijn in een zwarte uitvoering. En, extra fijn: deze kast komt in diverse formaten. Zo vindt u altijd een kast die bij uw wensen past.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een zwarte roldeurkast kopen

Een kantoorkast met roldeuren heeft als groot voordeel dat de kast zorgt voor ontzettend veel opbergruimte, terwijl u wat betreft ruimte in uw kantoor geen rekening hoeft te houden met openslaande deuren. Daardoor kunt u de plek rondom de kast optimaal benutten. Zeker als u zoekt naar een zwarte roldeurkast, bent u bij ons aan het juiste adres. Tal van kantoorkasten zijn immers ook uitvoerbaar met een zwarte omhuizing en roldeuren. Doorgaans zijn deze kasten voorzien van een metalen omhuizing, met een kunststof roldeur. Optioneel kunt u een topblad toevoegen voor een unieke uitstraling.


zwarte stalen roldeurkast voor kantoor

Waarom een zwarte roldeurkast kopen?

Of u nu fan bent van de kleur zwart – of zwart juist helemaal in uw interieur past. Of zoekt u juist een neutrale kast, die niet te veel opvalt in uw werkomgeving? In elk geval geldt: onze zwarte roldeurkasten zijn ideaal. Met een stevige, zwarte omhuizing en kunststof roldeuren, bent u verzekerd van een kast die jarenlang meegaat. Een extra voordeel is dat u de kast geheel aanpast naar het doel waarvoor u hem gaat gebruiken. Wilt u gebruik maken van hangmappen bij het opbergen van uw documentatie? Dan voegt u eenvoudig een hangmappenframe toe aan de kast. Natuurlijk heeft u ook altijd de mogelijkheid om extra legborden toe te voegen.


Uw spullen veilig opbergen?

Zeker als u een betrouwbare oplossing zoekt voor het opbergen van vertrouwelijke documenten of papierwerk, is deze kast de perfecte kandidaat.

Al onze zwarte jaloeziedeurkasten zijn immers uitgerust met een degelijk cilinderslot, waardoor u uw spullen veilig in een afgesloten kast kunt bewaren. Bij de aanschaf van een nieuwe kast krijgt u twee passende sleutels meegeleverd; zo heeft u altijd een reservesleutel om de kast te kunnen openen – of kunt u de kast met een collega delen.

zwarte roldeurkasten kopen

Meer weten over de zwarte roldeurkast?

Vindt u het lastig om te bepalen welk model het beste bij uw interieur past? Of wilt u de kast eerst met eigen ogen komen bewonderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; we helpen u graag bij het kiezen van de juiste kast of ontvangen u graag in onze showroom.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.