Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

80cm Brede roldeurkasten

Zoekt u een kast voor een smalle ruimte, een doorgang of juist die ene dode hoek? Perfect: u bent op de juiste plek. Op deze pagina vindt u namelijk ons complete assortiment smalle roldeurkasten van 80cm breed.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Smalle roldeurkast 80cm breed kopen

Een stuk smaller dan de standaard kantoorkast. Dat zijn deze 80cm brede roldeurkasten. Deze kasten zijn ideaal als u zoekt naar een oplossing voor opbergruimte in een specifieke ruimte. Onze roldeurkasten van 80cm breed passen namelijk op veel verschillende plekken. In een smalle hoek, een gang of naast een werkplek; doordat u tevens geen rekening hoeft te houden met openslaande deuren, neemt deze kast écht weinig ruimte in. De hoogte bepaalt u trouwens helemaal zelf; kiest u voor een lage kast? Of zoekt u toch eerder een smalle, hoge roldeurkast? U vindt het allemaal in ons assortiment.


80cm brede roldeurkasten van staal en/of hout

Wat zijn de voordelen van een smalle kast?

Met onze roldeurkasten van 80cm breed kunt u letterlijk alle kanten op. In ons assortiment vindt u deze kasten namelijk met een hoogte van 72cm tot maar liefst 198cm. Zo ziet u: een smalle kast hoeft zeker niet te betekenen dat u inlevert op ruimte.

Gaat u voor een meer standaard look of heeft u liever een wat informelere uitstraling? Dan zit u ook gebakken. Onze roldeurkasten van 80cm breed zijn er immers zowel met een stalen omhuizing, als met een omhuizing van melamine. Deze melamine omhuizing is verkrijgbaar in tal van houtkleuren; zo past u hem eenvoudig aan aan de andere houten meubels, zoals het werkblad van uw bureaus. Wilt u de kast tot slot eenvoudig verplaatsen? Dan vindt u in ons assortiment tevens een verrijdbare roldeurkast met een breedte van 80cm.


Bekijk de mogelijkheden in onze webshop!

Heeft u een smalle roldeurkast naar wens gevonden? Een kantoorkast die precies in die kleine kamer of hoek past? U bestelt ‘m binnen enkele stappen in onze webshop. Heeft nu nog vragen? Of wilt u eerst even komen kijken? Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Raamsdonksveer – of neem contact met ons op. We helpen u graag!


80cm brede roldeurkasten in verschillende hoogtes

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.