Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Hoge roldeurkasten

Een roldeurkast tussen de 150 en 200cm hoog kopen? Op deze pagina vindt u ons assortiment hoge roldeurkasten. Met diverse breedte- en dieptematen, in verschillende kleuren en materialen.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Koop een hoge roldeurkast

Een roldeurkast kan eigenlijk niet ontbreken in uw kantoorruimte. Deze hoge archiefkast met roldeuren breidt de opbergcapaciteit namelijk niet alleen ontzettend uit; hij neemt ook weinig ruimte in. Win-win, dus. Binnen ons brede assortiment aan kantoormeubilair, treft u ook onze hoge roldeurkasten. Breed óf smal. In elk geval geldt: u kunt er ontzettend veel spullen in kwijt. En deze spullen bergt u veilig op, want het grotendeel van onze roldeurkasten worden geleverd met slot.


De verschillende opties van een hoge roldeurkast

Bent u bezig met het herinrichten van uw kantoor? Of zoekt u een nieuwe mogelijkheid om uw opslagcapaciteit uit te breiden? Creëer rust en behoud de ruimtelijkheid door een roldeurkast te kiezen die past bij uw stijl en interieur. Kiest u bijvoorbeeld voor de hoge stalen roldeurkast? Of gaat u liever voor een roldeurkast met een houten, melamine omhuizing? U vindt het in ons assortiment op deze pagina!

Hoge roldeurkasten in verschillende kleuren

Verschillende kleuren roldeurkasten

Wat bij de keuze van een roldeurkast ook belangrijk is, is de kleur. Onze roldeurkasten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Gaat u voor zwart, wit, antraciet of aluminium? Of hebt u liever een hoge houten roldeurkast en kiest u voor een whitened oak of juist een walnoot omhuizing? Er is altijd wel een optie beschikbaar die in uw kantoorinrichting past.Keuze uit hoogte én breedte

Onze hoge kantoor roldeurkasten zijn ideaal als u veel opslagruimte nodig hebt. Deze kantoorkasten zijn geselecteerd op hun hoogte: zo vindt u op deze pagina de roldeurkasten met een hoogte van 150 tot 200cm. Deze zijn stuk voor stuk voorzien van vier (verstelbare) legborden – mits anders aangegeven bij het product. Wat betreft de breedte van de kast is er bovendien keuze genoeg: kiest u voor een hoge, brede roldeurkast van 120cm breed? Of gaat u voor een smallere roldeurkast van 80cm breed?

Smalle hoge roldeurkasten voor opbergruimte op kantoor

Bestel uw hoge roldeurkast snel en eenvoudig bij Officetopper

Bent u enthousiast geworden en hebt u een roldeurkast kunnen kiezen die bij u past? Fijn! Bestellen kunt u eenvoudig en snel op onze website. Liever de kantoorkast eerst met eigen ogen komen bekijken? Dat kan natuurlijk ook! Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Raamsdonksveer.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.