Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Houten roldeurkasten

Een unieke uitstraling creëren in uw kantoorruimte? Een warme optie voor een efficiënte opbergmogelijkheid? Dan zijn onze houten roldeurkasten de perfecte optie. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment van houten roldeurkasten!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een houten roldeurkast kopen?

Als u uw opbergruimte wilt uitbreiden, is de roldeurkast een ideale oplossing. Doordat de roldeur van de kast zich in de omhuizing oprolt, hoeft u geen rekening te houden met openslaande deuren. Dat is extra fijn bij het uitzoeken van een plekje voor uw kast! Of u hem nu neerzet in een krappe kamer, vlakbij een bureau of bij een deur: de roldeurkast neemt weinig plek in beslag – en vóór de kast heeft u alle ruimte over. Maar waarom kiest u voor een roldeurkast gemaakt van hout?


De voordelen van een houten roldeurkast

De houten kantoor roldeurkast heeft dezelfde functionaliteit als een standaard roldeurkast, maar heeft een compleet andere uitstraling. Onze houten kantoorkasten zijn namelijk voorzien van een volledig melamine omhuizing. Hiervoor kunt u kiezen tussen diverse kleuren: van amber oak tot sand ash en walnoot. De houten archiefkast heeft een kunststof roldeur, met de keuze uit wit of aluminium. Zo creëert u niet alleen een luxe uitstraling in uw kantoor; de kast past door zijn vele mogelijkheden ook in nagenoeg elke omgeving.

Houten roldeurkasten met diverse afmetingen

Beschikbaar in diverse afmetingen

Waar zoekt u naar? Een brede, lage roldeurkast? Of juist een hoge roldeurkast voor extra veel ruimte? Onze roldeurkasten van hout zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Van 77 tot 189cm hoog en van 80 tot 100cm breed. De diepte van de kasten is altijd 47,5cm. U kiest dus altijd wel een kast die in uw ruimte of interieur past. Een lage roldeurkast als verlengstuk van uw bureaublad – of juist een hoge houten roldeurkast voor lekker veel opbergruimte.Berg uw spullen veilig op

Zoekt u een plek waar u uw spullen, documentatie of papierwerk veilig kunt opbergen? Dan zit u met deze houten roldeurkasten goed. De roldeurkasten zijn voorzien van verstelbare legborden – het aantal is afhankelijk van het formaat van de kast. Hierop kunt u tal van documenten of papierwerk kwijt. Extra veiligheid waarborgt u doordat de houten roldeurkasten met slot – en twee bijpassende sleutels – worden geleverd.

Houten roldeurkasten voor kantoor

Bestel uw kast snel en eenvoudig

Weet u welke kast u wilt bestellen? Dan schaft u de kast binnen enkele klikken aan in onze webshop! Ook als u behoefte hebt aan advies of de kast eerst met eigen ogen wilt zien, bent u bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Raamsdonksveer!

Houten roldeurkasten voor de inrichting van uw kantoor

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.