Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

120cm Brede roldeurkasten

Een brede kast vol mogelijkheden. Dat zijn onze roldeurkasten van 120cm breed. Zoekt u veel opbergruimte? En heeft u veel ruimte over in uw kantoor voor een flinke kast? Perfect. Op deze pagina vindt u al onze 120cm brede roldeurkasten!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een roldeurkast van 120cm breed kopen

Onze roldeurkasten zijn ontzettend veelzijdig. U bergt er eenvoudig dossiers en ordnermappen in op, maar ook persoonlijke spullen of kantoorartikelen. Zoekt u extra opbergruimte voor uw kantoor, thuiswerkplek of bedrijfsruimte? Een veilige oplossing voor het netjes en overzichtelijk opbergen van vertrouwelijke documenten, zoals jaarcijfers, administratie of personeelszaken? In onze roldeurkasten van 120cm breed kunt u allerlei artikelen kwijt. En met het degelijke cilinderslot zorgt u er bovendien voor dat de spullen niet in handen van onbevoegden terecht komen.


Veilige en betrouwbare opbergruimte

Nieuwe 120cm brede archiefkasten met een roldeur zijn voorzien van een cilinderslot. Deze worden geleverd met twee passende sleutels. Zo kunt u ten alle tijden uw documenten veilig opbergen en zijn deze alleen toegankelijk voor de bevoegden. Naast het cilinderslot zijn onze 120cm brede dossierkasten voorzien van vlamdovende of brandvertragende roldeuren. Doordat onze roldeurkasten voorzien zijn van zo'n roldeur én een cilinderslot kunt u in deze kast veilig en betrouwbaar uw documenten of spullen opbergen.


120cm brede roldeurkasten kopen

Een ruim aanbod aan kleuren en formaten

Bij Officetopper vindt u een breed assortiment aan kantoorkasten. Het fijne aan de roldeurkast is dat deze weinig ruimte inneemt. Dat kom doordat deze kasten een diepte hebben van maar 45cm en u geen rekening hoeft te houden met openslaande deuren. Zo heeft u veel ruimte rondom de kast en kunt u deze optimaal benutten.

Binnen onze roldeurkasten van 120cm breed, heeft u de keuze uit kasten met een hoogte van 73cm tot 198cm. Zo bepaalt u zelf geheel de hoeveelheid opbergruimte die de kast biedt. Ook past u de roldeurkast helemaal aan naar uw interieur; u heeft namelijk de keuze uit verschillende kleuren. Wit, aluminium of zwart? Of wellicht zelfs antraciet? Geen probleem.


Welke indelingen kunt u kiezen

Als u de kast voor een specifiek doeleinde wilt kopen, is het wel zo fijn als u de indeling hierop kunt aanpassen. En dat is zeker mogelijk! Standaard zijn onze kasten, afhankelijk van de hoogte, uitgerust met een aantal verstelbare legborden. Binnen het bestelproces voegt u hieraan eenvoudig een extra legbord of legborden aan toe. Doordat de legborden verstelbaar zijn, zorgt u er tevens voor dat u deze daar kunt plaatsen waar u ze nodig heeft.

Naast legborden heeft u bij enkele 120cm brede roldeurkasten ook de mogelijkheid om hangmappenframes toe te voegen aan de indeling tijdens het bestelproces. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig documenten kunt opslaan in uw kast. Hierdoor worden deze veilig en overzichtelijk bewaard.


Bestel uw nieuwe roldeurkast van 120cm breed bij Officetopper.com

Heeft u een 120cm brede roldeurkast met de juiste hoogte gevonden? De juiste indeling gekozen? En de juiste kleur? Dan bestelt u deze eenvoudig, en binnen enkele klikken, in onze webshop. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor een basic levering waarbij we uw bestelling achter de eerste deur plaatsen, maar heeft u ook de optie tot premium levering. Hierbij betaald u meerprijs waarvoor onze collega's uw bestelling geheel inhuizing op de door u gewenste plek.

De kast wordt dan binnen enkele weken bij u geleverd. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen; onze vakkundige medewerkers helpen u graag! Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom. Hier staan enkele roldeurkasten tentoon gesteld die u hier op uw gemak kunt bekijken; neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Zo kan een medewerker u helpen bij het maken van een keuze of het geven van advies.

120cm brede roldeurkasten direct online te bestellen
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.