Navigatie

120cm Brede roldeurkasten

(10 artikelen)

Een brede kast vol mogelijkheden. Dat zijn onze roldeurkasten van 120cm breed. Zoekt u veel opbergruimte? En heeft u veel ruimte over in uw kantoor voor een flinke kast? Perfect. Op deze pagina vindt u al onze 120cm brede roldeurkasten!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een roldeurkast van 120cm breed kopen

Onze roldeurkasten zijn ontzettend veelzijdig. U bergt er eenvoudig dossiers en ordnermappen in op, maar ook persoonlijke spullen of kantoorartikelen. Zoekt u extra opbergruimte voor uw kantoor, thuiswerkplek of bedrijfsruimte? Een veilige oplossing voor het netjes en overzichtelijk opbergen van vertrouwelijke documenten, zoals jaarcijfers, administratie of personeelszaken? In onze roldeurkasten van 120cm breed kunt u allerlei artikelen kwijt. En met het degelijke cilinderslot zorgt u er bovendien voor dat de spullen niet in handen van onbevoegden terecht komen.


120cm brede roldeurkasten kopen

Een ruim aanbod aan kleuren en formaten

Bij Officetopper vindt u een breed assortiment aan kantoorkasten. Het fijne aan de roldeurkast is dat deze weinig ruimte inneemt. Doordat u geen rekening hoeft te houden met openslaande deuren, kunt u de ruimte rondom de kast namelijk optimaal benutten.

Binnen onze roldeurkasten van 120cm breed, heeft u de keuze uit kasten met een hoogte van 73cm tot 198cm. Zo bepaalt u zelf geheel de hoeveelheid opbergruimte die de kast biedt. Ook past u de roldeurkast helemaal aan naar uw interieur; u heeft namelijk de keuze uit verschillende kleuren. Wit, aluminium of zwart? Of wellicht zelfs antraciet? Geen probleem.


Welke indelingen kunt u kiezen

Als u de kast voor een specifiek doeleinde wilt kopen, is het wel zo fijn als u de indeling hierop kunt aanpassen. En dat is zeker mogelijk! Standaard zijn onze kasten, afhankelijk van de hoogte, uitgerust met een aantal verstelbare legborden. Binnen het bestelproces voegt u hieraan eenvoudig een extra legbord of hangmappenframe toe. Doordat de legborden verstelbaar zijn, zorgt u er tevens voor dat u deze daar kunt plaatsen waar u ze nodig heeft.


Bestel uw nieuwe roldeurkast van 120cm breed bij Officetopper.com

Heeft u een 120cm brede roldeurkast naar wens gevonden? Dan bestelt u deze eenvoudig, en binnen enkele klikken, in onze webshop.

De kast wordt dan binnen enkele weken bij u geleverd. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen; onze vakkundige medewerkers helpen u graag!

Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom; neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

120cm brede roldeurkasten direct online te bestellen