Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

100cm Brede Roldeurkasten

Heeft u een hoek of ruimte van 100cm breed over en wilt u deze ruimte gebruiken voor het creëren van meer opbergruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u namelijk onze roldeurkasten van 100cm breed!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een roldeurkast van 100cm breed kopen

Dossiers, papierwerk, ordners of kantoorartikelen. De doeleinden van de roldeurkast zijn ontzettend veelzijdig. Wellicht zoekt u wél veel extra opbergruimte, en heeft u een specifieke plek in gedachte waar een kantoorkast moet komen. Of u heeft geen zeeën aan ruimte over, maar zoekt wel een manier om uw spullen netjes, en uit het zicht, op te bergen. In veel gevallen zit u met een roldeurkast helemaal goed. Deze komen namelijk in diverse vormen en maten; lang en smal, breed en laag of juist vierkant. En op deze pagina? Daar vindt u ál onze 100cm brede roldeurkasten.


De voordelen van een 100cm brede roldeurkast

Zeker als u een specifieke ruimte voor ogen heeft, is de roldeurkast ideaal. Doordat de deuren in de omhuizing naar binnen rollen, hoeft u namelijk geen rekening te houden met extra ruimte rondom de kast.

Heeft u een dode hoek of ruimte over van precies 100cm? Dan past de roldeurkast daar precies in. Ideaal. En of u nu zoekt naar een hoge kast voor veel opbergruimte, of juist een lagere kast die onder een aflopend dak kunt staan: in ons assortiment vindt u roldeurkasten van 100cm breed, met een hoogte van 72 tot maar liefst 198cm. Zo kunt u alle kanten op.

100cm brede roldeurkast voor kantoor

100cm brede houten roldeurkast voor kantoor

De diverse indelingen

Waar gaat u de kast voor gebruiken? Het is handig dit eerst te bepalen alvorens u de kantoorkast bestelt. Het doeleinde van de kast bepaalt namelijk grotendeels de indeling die u nodig heeft. En binnen het bestelproces komt u veelal de optie tegen om extra legborden of hangmappenframes toe te voegen. Ideaal als u veel planken nodig hebt, of juist regelmatig werkt met papierwerk en u dit netjes en overzichtelijk in hangmappen wilt opbergen.

Niet alleen de binnenkant van de kast is naar wens samen te stellen. Bij onze houten kasten heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor: plastic voetjes, houten plint (in dezelfde kleur als de ombouw van de kast), metalen plint of zelfs zwenkwielen.


Vragen? Stel ze gerust

Het uitkiezen van een nieuwe kast kan best wat voeten in aarde hebben. Welke kast past het beste binnen uw interieur? Aan welke hoogtemaat heeft u voldoende? We helpen u graag! Neem bij vragen dus gerust contact met ons op; onze vakkundige collega’s staan voor u klaar. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom. Maak een afspraak en kom langs!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.