Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Showroommodellen sale

Bent u op zoek naar nieuwe kantoormeubelen voor uw bedrijfsruimtes – en bent u daarbij op zoek naar meubelen die scherp geprijsd zijn? Dan zit u op deze pagina goed. U vindt hier immers verschillende showroommodel kantoormeubelen; producten uit onze showroom die wij voor een extra aantrekkelijke prijs aanbieden. Meer weten? Bekijk het op deze pagina!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Showroommodel kantoormeubelen kopen voor uw bedrijfsruimtes

In onze webshop bieden we binnen ons sale-assortiment ook verschillende showroommodellen aan. Dit zijn meubelen die voorheen in onze showroom – of die van onze leveranciers – hebben gestaan, en we nu aanbieden voor een extra zacht prijsje. De producten zijn immers nog zo goed als nieuw, maar kunnen in onze showroom wel enkele, lichte gebruikssporen hebben gekregen. Deze producten kunnen dus niet meer als nieuw worden verkocht – maar kunnen in uw kantoor een mooie, tweede kans krijgen. Zeker als u zoekt naar een circulaire én budgetvriendelijke oplossing voor uw kantoorinrichting, is de aanschaf van showroommodellen dus een goed idee.

Waarom kiezen voor showroommodel kantoormeubelen?

Als een product uit ons assortiment verdwijnt, bijvoorbeeld doordat het niet meer geproduceerd wordt of doordat een vernieuwd model geïntroduceerd wordt, kiezen wij ervoor het product ook uit onze showroom te halen en op onze webshop aan te bieden. Deze producten zijn haast ongebruikt; enkel zullen deze producten enkele keren zijn uitgetest in onze showroom. Daardoor kunnen lichte gebruikssporen voorkomen, maar bent u ervan verzekerd dat de meubelen goed zijn onderhouden en behandeld – en zijn ze dus in prima staat. Juist omdat de producten licht gebruikt zijn én als enkeling op onze webshop aangeboden worden, bieden we deze producten tegen een zeer scherpe prijs aan.

Diverse soorten beschikbaar

In ons assortiment showroommodellen vindt u verschillende soorten kantoormeubelen. Een groot deel van de showroommodellen bestaat uit stoelen, maar u vindt ook tafels, bureaus of accessoires in dit assortiment. De producten in ons assortiment zijn beschikbaar in de kleur en afmetingen zoals vermeld in de productspecificaties. Natuurlijk geldt ook: dit aanbod wisselt continu – we voegen immers regelmatig nieuwe producten toe aan onze webshop. Over het algemeen wordt van elk product slechts één stuk aangeboden, dus op is ook echt op.

Meer weten? Kom langs in onze showroom!

Heeft u interesse in een specifiek product en wilt u deze graag testen alvorens het te bestellen? Of bent u benieuwd naar de verdere producten die wij bieden in onze webshop? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. U kunt hier al onze showroommodellen uitproberen, en daarnaast naar wens passend advies ontvangen over bijpassende producten. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, dan staat er op het door u gewenste moment een verkoper voor u klaar.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.