Navigatie

Folderrekken

(7 artikelen)

Zoekt u folderrekken voor het op een geordende manier opbergen of tentoonstellen van uw folders, brochures, tijdschriften of andere documenten? Dan zit u op deze pagina goed. U vindt hier namelijk ons complete assortiment aan Folderrekken en -kasten.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €350,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €350,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Folderrekken kopen

In ons assortiment vindt u tal van verschillende presentatieoplossingen en folderrekken. Elk met hetzelfde doel: het presenteren en geordend opbergen van uw folders, brochures, magazines, flyers en andere presentatiemiddelen. Toch kiest u bij ieder product voor een geheel andere uitstraling. Kiest u voor een magazineboard? Een brochurestandaard? De folderhouder? Of toch voor een folderkast? Waar u voor kiest is afhankelijk van het materiaal dat u presenteert en het doel dat u heeft. We vertellen er graag meer over!


Opbergen en presenteren met een folderkast

Ideaal voor het uitstallen en presenteren van uw folders en andere promotiematerialen: de folderkast of tijdschriftenkast. Standaard zijn deze kantoorkasten voor folders uitgerust met een aantal kleppen, waarachter u de voorraad van uw folders en promotiematerialen kunt opbergen. Deze kleppen zijn hellend en kantelbaar en beschikken bovendien over een rand waarachter u de folders kunt plaatsen. De tijdschriftenkast beschikt daarnaast over een afsluitbare onderkast waarin u nog meer materialen kunt opbergen.


Stalen omhuizing in diverse kleuren

Deze folderkast en tijdschriftenkast kennen beide een gelaste, stalen omhuizing die is afgewerkt met een krasvaste poedercoating. Deze kasten zijn beschikbaar in de kleuren wit, grijs, aluminium en zwart. De tijdschriftenkast is bovendien ook nog verkrijgbaar in het antraciet. Beide kasten zijn 100cm en 195cm hoog; zo kunt u altijd voldoende presentatiematerialen kwijt!


Welke verschillende soorten presentatiekasten zijn er?

Naast onze tijdschriftenkast en folderkast vindt u in ons assortiment diverse andere presentatiekasten. Deze kasten zijn er specifiek op gericht om uw promotiematerialen te presenteren. U kunt hierbij denken aan een brochurehouder, magazineboard of een verrijdbare folderstandaard. Hangend of staand, met ruimte voor drie tot vijf rijen aan folders, tijdschriften of brochures. Ieder dus met hetzelfde doel, maar elk met een compleet andere uitstraling. We lichten graag toe welke presentatiekasten er zijn.

Brochurestandaard en folderstandaard

De brochurestandaard is een praktisch meubelstuk, met als primaire functie het op een mooie manier presenteren van uw brochures. In tegenstelling tot de folderkasten biedt de brochurestandaard niet de mogelijkheid om de voorraad erin op te bergen. De brochurestandaard heeft een zeer luxe uitstraling. U heeft de keuze uit een folderrek voor folders van a4 of a3-formaat.

Folderhouders en brochurehouders

De folderhouders en brochurehouders worden vaak aan de wand opgehangen. Zo bespaart u niet alleen ruimte, maar worden uw documenten ook op een elegante en gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd.

Magazineboards

Het magazineboard is een groot board waarom meerder legplanken of dragers zijn gemonteerd. De vorm van het board kan verschillen en is daardoor een unieke manier om uw folders of ander materiaal te tonen.

Bestel uw folderrekken bij Officetopper

Heeft u de perfecte presentatieoplossing voor uw kantoor gevonden? Dan bestelt u hem binnen enkele stappen in onze webshop. En, extra fijn: u profiteert ook nog van maar liefst 25% korting op onze gehele collectie aan folderrekken, -houders en -standaards. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze verschillende producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.