Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Folderrekken

Zoekt u folderrekken voor het op een geordende manier opbergen of tentoonstellen van uw folders, brochures, tijdschriften of andere documenten? Dan zit u op deze pagina goed. U vindt hier namelijk ons complete assortiment aan folderrekken en folderkasten.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Folderkasten kopen voor uw promotiemateriaal

In ons assortiment vindt u tal van verschillende presentatieoplossingen en folderrekken. Elk met hetzelfde doel: het presenteren en geordend opbergen van uw folders, brochures, magazines, flyers en andere presentatiemiddelen. Toch kiest u bij ieder product voor een geheel andere uitstraling. Kiest u voor een brochurestandaard? De folderhouder? Of toch voor een folderkast? Waar u voor kiest is afhankelijk van het materiaal dat u presenteert en het doel dat u heeft. We vertellen er graag meer over!


Welke verschillende soorten folderrekken zijn er?

Naast onze tijdschriftenkast en folderkast vindt u in ons assortiment diverse andere presentatiekasten. Deze kasten zijn er specifiek op gericht om uw promotiematerialen te presenteren. U kunt hierbij denken aan een brochurehouder of een verrijdbare folderstandaard. Hangend of staand, met ruimte voor drie tot vijf rijen aan folders, tijdschriften of brochures. Ieder dus met hetzelfde doel, maar elk met een compleet andere uitstraling. We lichten graag toe welke presentatiekasten er zijn.

Folder- en tijdschriftenkast

Ideaal voor het uitstallen en presenteren van uw folders en andere promotiematerialen: de folderkast of tijdschriftenkast. Standaard zijn deze kantoorkasten voor folders uitgerust met een aantal kleppen, waarachter u de voorraad van uw folders en promotiematerialen kunt opbergen. Deze kleppen zijn hellend en kantelbaar en beschikken bovendien over een rand waarachter u de folders kunt plaatsen. De tijdschriftenkast beschikt daarnaast over een afsluitbare onderkast waarin u nog meer materialen kunt opbergen.

Brochurestandaard en folderstandaard

De brochurestandaard is een praktisch meubelstuk, met als primaire functie het op een mooie manier presenteren van uw brochures. In tegenstelling tot de folderkasten biedt de brochurestandaard niet de mogelijkheid om de voorraad erin op te bergen, maar biedt juist een zeer luxe, stijlvolle en professionele uitstraling. Ideaal voor uw ontvangst- of wachtruimte, want de brochure- of folderstandaard doet zeker geen afbreuk aan uw interieur. Ook is aan allerlei soorten presentatiemateriaal gedacht; u heeft immers de keuze uit een folderrek voor folders van a4 of a3-formaat.

Folderhouders en brochurehouders

Heeft u te weinig ruimte - of wilt u gewoon geen standaard op de grond zetten? Dan zijn de folderhouders en brochurehouders ideaal. Deze oplossingen zijn immers geschikt om aan de wand op te hangen. Zo bespaart u niet alleen ruimte, maar worden uw documenten ook op een elegante en gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd.


Keuze uit folderkasten in diverse materialen en kleuren

Natuurlijk sluiten alle presentatie-oplossingen uit ons assortiment naadloos aan op de kantoorinrichting. Alle verschillende oplossingen kennen namelijk hun eigen stijl, en zo ook een eigen materiaal en kleurkeuze. Zo kennen de folderkast en tijdschriftenkast beide een gelaste, stalen omhuizing die is afgewerkt met een krasvaste poedercoating. Deze kasten zijn beschikbaar in de kleuren wit en zwart. De tijdschriftenkast is bovendien ook nog verkrijgbaar in het grijs, aluminium en antraciet. Beide kasten zijn 100cm breed en 195cm hoog; zo kunt u altijd voldoende presentatiematerialen kwijt. De brochurestandaards en -houders zijn beschikbaar in houten óf metalen uitvoering, en tevens verkrijgbaar in een kleur naar wens.

Diverse soorten folderstandaards bij Officetopper

Bestel uw folderrekken bij Officetopper

Heeft u de perfecte presentatie-oplossing voor uw kantoor gevonden? Dan bestelt u hem binnen enkele stappen in onze webshop. En, extra fijn: u profiteert ook nog van een ruim aanbod aan folderrekken, -houders en -standaards. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze verschillende producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.