Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Bureaulampen

Bent u op zoek naar een mooie en praktische bureaulamp voor op uw bureau of werkplek? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres! Bureaulampen zijn een praktische oplossing om extra verlichting op uw werkplek te bieden. Door het gebruik van bureaulampen geeft u uw werkomgeving op kantoor, voldoende licht zodat u ongestoord kan werken. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Bureaulamp kopen voor uw werkplek

Heeft u extra licht nodig tijdens uw werk? Dan is een bureaulamp de beste keuze. Een bureaulamp neemt namelijk niet veel ruimte in beslag en kunt u ergens gericht op schijnen. Door het gebruik van goede bureaulampen zullen uw ogen ook minder vermoeid raken. Bovendien kunt u met de juiste bureaulamp voor een prettige werksfeer zorgen. Bij het kiezen van een bureaulamp zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Ten eerste is de lichtintensiteit belangrijk. De lamp moet voldoende licht geven om uw werk goed te kunnen zien, maar niet te fel zijn om uw ogen te vermoeien. Ten tweede is de lichtkleur belangrijk. Een warme lichtkleur is prettig voor de ogen en zorgt voor een ontspannen werksfeer. Een koude lichtkleur kan juist stimulerend werken. Daarnaast is het belangrijk dat de lamp goed instelbaar is. Zo kunt u de lamp richten op het gebied dat u wilt verlichten. Ook is het handig als de lamp dimbaar is, zodat u de lichtintensiteit kunt aanpassen aan de situatie.

Bureaulamp voor uw werkplek


Wat is het belang van een goede bureaulamp op kantoor?

Een goede bureaulamp op kantoor is belangrijk om verschillende redenen. Het stimuleert de productiviteit en prestaties van medewerkers door een goed verlichte werkruimte te bieden. Goede verlichting vermindert oogvermoeidheid, voorkomt hoofdpijn en zorgt ervoor dat werknemers comfortabeler en langer kunnen werken. Kortom, een effectieve bureaulamp op kantoor is niet alleen functioneel voor verlichting, maar draagt ook bij aan het comfort, de gezondheid en de algehele werksfeer.


Welke soorten bureaulampen zijn er?

Er zijn verschillende soorten bureaulampen beschikbaar. Bureaulampen met een verstelbare arm bieden flexibiliteit doordat de hoogte en hoek van het licht aanpasbaar zijn. LED-bureaulampen, bekend om hun efficiƫntie en energiezuinigheid, worden vaak gekozen vanwege hun lange levensduur en helderheid. Draadloze bureaulampen, op batterijen werkend of oplaadbaar, zijn draagbaar en veelzijdig in gebruik op verschillende locaties. USB-bureaulampen zijn handig voor kantoren met direct beschikbare USB-poorten, terwijl smart bureaulampen met Bluetooth- of WiFi-connectiviteit via smartphone-apps of spraakassistenten kunnen worden bediend.


Hoe kiest u de juiste bureaulamp?

Bij het kiezen van de juiste bureaulamp zijn er een aantal factoren om in overweging te nemen. Ten eerste is de helderheid belangrijk. U wilt voldoende licht hebben om comfortabel te kunnen werken, maar vermijd verblinding. Ook is het type licht van belang. Sommige mensen geven de voorkeur aan warmere tinten, terwijl anderen de voorkeur geven aan koeler licht. Daarnaast is de verstelbaarheid en richtbaarheid van de lamp belangrijk. Het is handig als u het licht kunt aanpassen aan uw behoeften en de richting kunt veranderen. Als u veel leest, schrijft of tekent, is een lamp met gerichte verlichting misschien handig. Met deze tips in gedachten kun u de juiste bureaulamp vinden die perfect is voor uw behoeften.

Sfeervolle verlichting voor uw werkplek

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.