Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Gebruikte zit-sta bureaus

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Tweedehands zit sta bureaus kopen

Een tweedehands zit sta bureau kopen? Of maar een nieuwe? Dat is en blijft een lastige vraag. Een tweedehands bureau is vaak een voordeligere optie, maar dan zit u wel vast aan het type, kleur en afmeting van het onderstel. Wat betreft het bureaublad, wanneer u liever een nieuw blad wenst, dan kunnen wij deze vrijwel altijd voor u vervangen.

Een ander groot voordeel van het aanschaffen van een tweedehands zit sta bureau is dat u duurzaam aan het ondernemen bent. Door een tweedehands exemplaar te kopen doorbreekt u het lineair model (productie, gebruikt, afdanking). Zo draagt u een steentje bij aan een circulaire economie!

Verschillende soorten gebruikte zit-sta bureaus

Slinger verstelbaar; is eenvoudig in hoogte aan te passen door simpelweg te draaien aan een zwengel, welke doorgaans onder het bureaublad gemonteerd zit.

Elektrisch verstelbaar; maakt gebruik van een elektromotor die verwerkt zit in het onderstel. Door één van de knoppen in te drukken is het bureau in hoogte te verstellen.

Gasveer verstelbaar; door aan een hendel te trekken gaat het bureaublad omhoog en door de hendel aangetrokken te houden en het blad naar benden te duwen gaat het bureaublad omlaag.

Hoe worden de tweedehands zit sta bureaus bij ons gecontroleerd?

Wanneer er gebruikte meubelen bij in ons magazijn arriveren, worden deze door onze ervaren monteurs technisch gecontroleerd. Zo'n technische controle houdt in dat de bureaus worden schoongemaakt en mechanisch/technisch worden gecontroleerd. Wanneer een product niet door onze keuring komt, wordt deze gedemonteerd. De onderdelen die hergebruikt kunnen worden slaan wij op in ons magazijn. De onbruikbare onderdelen worden netjes gescheiden weggegooid.

Opkopen van zit sta meubilair

Zoals u misschien al was opgevallen kopen wij ook meubilair op. Wanneer u zit sta bureaus of ander meubilair heeft dat u wilt verkopen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.