Navigatie
 • Bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
 • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Kluizen

Zoekt u een veilige plek voor het opslaan van sleutels of andere vertrouwelijke spullen of documenten? Dan zijn onze kluizen een echte aanrader. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina!

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kluis kopen voor zakelijk gebruik? Kies voor Officetopper!

Heeft u waardevolle spullen of documenten die u veilig wilt opbergen? Officetopper biedt een selectie van kluizen voor zakelijk gebruik. Onze kluizen bieden betrouwbare bescherming tegen inbraak en brand, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw spullen.

Grote kluizen Nauta


Waar moet u op letten bij het kopen van een kluis?

Een kluis is een investering die uw waardevolle spullen kan beschermen tegen inbraak en brand. Maar hoe kiest u de juiste kluis? Er zijn veel factoren om te overwegen, maar de eerste stap is om te bepalen hoe groot de kluis moet zijn. U wilt een kluis die groot genoeg is om alle waardevolle spullen die u wilt opbergen, op een veilige manier te bewaren. Naast de grootte, zijn er nog twee andere belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een kluis: inbraakwerendheid en brandwerendheid. De inbraakwerendheid van een kluis wordt gemeten aan de hand van Europese Normen (EN). Hoe hoger de EN-norm, hoe beter de kluis bestand is tegen inbraakpogingen.

De brandwerendheid van een kluis wordt uitgedrukt in minuten en geeft aan hoe lang de kluis bestand is tegen de hitte van een brand. Een langere brandwerendheid betekent dat uw belangrijke spullen beter beschermd zijn tegen schade. Bovendien zijn er twee hoofdtypen sloten voor kluizen: sleutelsloten en cijfersloten. Sleutelsloten zijn voordeliger, maar cijfersloten bieden meer veiligheid. Verder kunnen de kosten van een kluis variƫren, afhankelijk van de grootte, inbraakwerendheid, brandwerendheid en het type slot. Het is dan ook van belang om uw budget te bepalen en een kluis te selecteren die binnen dat budget past.


Het verschil tussen brandwerende en inbraakwerende kluizen

Brandwerende kluizen beschermen spullen tegen de schadelijke gevolgen van vuur. Ze zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen hoge temperaturen en worden uitgedrukt in minuten. Dit betekent dat de spullen in de kluis gedurende een bepaalde tijd veilig blijven, zelfs als er een brand uitbreekt. Inbraakwerende kluizen voorkomen dat dieven spullen kunnen stelen. Ze zijn bestand tegen verschillende inbraakmethoden, zoals boren, zagen en slaan. Deze kluizen zijn meestal gemaakt van sterke materialen zoals hard staal en sloten. Het doel van een inbraakwerende kluis is om dieven te ontmoedigen snel toegang te krijgen tot de inhoud van de kluis.


Hoe kiest u het juiste slot voor uw kluis?

Kluizen zijn verkrijgbaar met diverse sloten. Maar welke soorten zijn er? En wanneer kiest u voor welk type slot? We zetten onderstaand de diverse sloten op een rijtje voor u.

 • Sleutelslot: Sleutelsloten zijn de meest traditionele vorm van kluissloten. Ze zijn betrouwbaar en goedkoop, maar ze vereisen goede sleutelbeheer. Het is belangrijk om de sleutels op een veilige plaats op te bergen en ze alleen te delen met vertrouwde personen.
 • Cijferslot: Cijfersloten zijn een handige manier om een kluis te openen zonder een sleutel. De combinatie is eenvoudig te onthouden, maar het is belangrijk om deze geheim te houden. Als iemand de combinatie weet, kan hij de kluis gemakkelijk openen.
 • Elektronisch slot: Elektronische sloten zijn de meest moderne vorm van kluissloten. Ze zijn betrouwbaar en bieden extra beveiliging, omdat ze meerdere codes kunnen ondersteunen. Ze hebben echter stroom nodig om te werken, waardoor ze kwetsbaar zijn voor stroomuitval.
 • Biometrisch slot: Biometrische sloten gebruiken unieke kenmerken van een persoon, zoals een vingerafdruk, om de kluis te openen. Ze zijn zeer betrouwbaar, maar ze kunnen duurder zijn dan andere soorten sloten.

De voordelen van kluizen op kantoor

Kluizen op kantoor bieden verschillende voordelen, waaronder bescherming tegen inbraak en verlies. Kluizen zijn gemaakt van sterke materialen en zijn uitgerust met ingewikkelde sloten, waardoor ze moeilijk te openen zijn. Dit helpt om belangrijke documenten en waardevolle bezittingen te beschermen tegen diefstal. Voor bedrijven die te maken hebben met vertrouwelijke informatie, kan het gebruik van kluizen helpen om te voldoen aan wettelijke voorschriften en privacywetten.

Ook kunnen kluizen worden gebruikt om documenten en bezittingen op te bergen, waardoor de werkplek georganiseerd en opgeruimd blijft. Daarnaast kunnen kluizen medewerkers en het management geruststellen dat belangrijke spullen veilig zijn opgeborgen. Kluizen op kantoor zijn een waardevolle investering die kan helpen om de veiligheid van uw bedrijf te vergroten. Door de juiste kluis te kiezen en deze op de juiste plek te plaatsen, kunt u de veiligheid van uw waardevolle spullen en documenten verbeteren.


Kluizen kopen bij Officetopper

Bij Officetopper vindt u een ruime keuze aan kluizen van hoge kwaliteit. Onze kluizen zijn gemaakt van stevig materiaal en voorzien van betrouwbare sloten. Zo vindt u altijd de juiste kluis voor uw behoeften, ongeacht de grootte of het type. Bovendien bieden wij scherpe prijzen en een snelle en betrouwbare levering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons aanbod op deze pagina of neem contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.