Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Statafels

Zoekt u een stijlvolle en praktische tafel voor uw vergaderruimte, kantine of andere personeelsruimte? Dan zijn onze statafels een goede oplossing. Aan deze tafels werkt u zowel staand als zittend, op een hoge barkruk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment statafels.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Statafels kopen

Net even anders dan anders: de statafels in ons assortiment zorgen voor een speels effect in uw kantoorruimte. Zeker als u ze combineert met een partij lagere kantoortafels. Onze statafels zijn te gebruiken in diverse ruimtes en voor allerlei doeleinden. Vergaderen, lunchen, borrelen, overleggen of presenteren: onze statafels zijn ontzettend veelzijdig. Het fijne is dat u aan deze tafels zowel staand, als zittend kunt werken. Plaats onze barkrukken of hoge kantoorstoelen rondom de tafel; deze schuift u eenvoudig aan de kant als u even wil afwisselen.


Welke statafels zijn er?

Zoekt u een rechthoekige statafel? Of wil u een tafel met een rond blad in uw kantoor plaatsen? In ons assortiment vindt u diverse statafels – elk met een compleet andere look and feel. Zo vindt u in ons assortiment hoge kantoortafels met massief houten onderstel en tafels met een metalen onderstel. Ook bieden wij statafels met een helder- of matglazen blad, melamine blad of HPL Fenix blad. Zo kiest u precies wat bij u past!


Keuze uit verschillende afmetingen

De statafels in ons assortiment zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een ronde vergadertafel met een diameter van 60cm, maar ook één met een diameter van 160cm. De rechthoekige vergadertafels zijn beschikbaar met een breedte van 160 of 180cm. De hoogte van de tafels is 105 of 110cm – en zijn daarmee ideaal om zittend aan te werken, of juist staand. U kunt alle kanten op!


Uw complete kantoor inrichten? Neem contact op!

Heeft u een statafel naar wens gevonden? Fijn! In onze webshop bestelt u eenvoudig en snel uw nieuwe statafel. Bent u van plan uw gehele kantoorinrichting onder handen te nemen? Of zoekt u bijpassende stoelen voor uw statafels? Voor al uw vragen en benodigd advies kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan voor u klaar en helpen u graag met het geven van passend advies en het zoeken naar bijpassend meubilair. Wilt u de meubelen met eigen ogen komen bekijken? Kom dan zeker langs in onze showroom.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.