Navigatie

Zit-sta vergadertafels

(2 artikelen)

    Een Gratis Bamboe bureaulamp bij iedere websitebestelling vanaf €350,- excl. btw! Gebruik de code LAMP tijdens het afrekenen

  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Zit-sta vergadertafels kopen

Zit-sta vergadertafels maken het mogelijk om zowel zittend als staand te vergaderen. Het onderstel van de vergadertafel is voorzien van een elektromotor. Hierdoor is de vergadertafel met één druk op de knop in hoogte te verstellen.

Staand vergaderen

Waarom zitten als je ook staand kunt vergaderen? Het staand vergaderen begint steeds populairder te worden. Waar de standaard werkplekken in de afgelopen jaren al plaats hebben moeten maken voor de zit-sta bureaus zijn nu ook de vergaderruimtes aan de beurt.
Het beeld van een grote tafel gevuld met kannen koffie en daaromheen een tiental zware zwarte stoelen zal steeds zeldzamer worden. Het fijne van een sta-vergadertafel is dat deze het nog wel mogelijk maakt om zittend te vergaderen wanneer dit nodig is, maar ook de optie biedt om binnen no-time te veranderen naar een staande positie.

Voordelen van staand vergaderen

Zo’n staande vergadertafel neemt ook een aantal belangrijke voordelen met zich mee:

Staand vergaderen maakt de vergadering sneller

Het onderzoek The Effect of Stand-Up and Sit-Down Meetings Formats on Meeting Outcomes wijst uit dat een staande vergadering 34% sneller gaat/verloopt dan een zittende vergadering.

Het is gezonder om te staan aan een vergadertafel.

Het is al vaak genoeg gezegd, maar een mens is niet gemaakt om te zitten. Een hele dag zitten vergroot de kans op allerlei chronische klachten en zelfs ziektes. Ook heeft het invloed op de productiviteit en kan het stress veroorzaken. Als we al staand werken, waarom zouden we dan ook niet staand gaan vergaderen?