Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Zit-sta vergadertafels

Méér productiviteit, concentratie en snelheid in de vergaderingen en teammeetings brengen? Een zit-sta vergadertafel is de oplossing. Met deze vergadertafels wisselt u met één druk op de knop af tussen zittend en staand vergaderen – en dat zorgt voor meer dynamiek! Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan zit-sta vergadertafels.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Zit-sta vergadertafels kopen

Het is al lange tijd bekend: zitten is erg ongezond voor ons lichaam. En dat terwijl we tegelijkertijd véél te veel zitten. In de werkruimten in veel kantoren is het afwisselen tussen zittend en staand werken met een zit-sta bureau al opgenomen. En nu begint ook het dynamisch vergaderen met een zit-sta vergadertafel steeds populairder te worden. De onderstellen van deze kantoortafels zijn voorzien van een elektromotor, waardoor de tafel met één druk op de knop in hoogte verstelbaar is. Zo wisselt u tijdens de vergadering eenvoudig af tussen zittend en staand overleggen.


Wat zijn de voordelen van een zit-sta vergadertafel?

Een dynamische werkhouding, waarbij u voldoende afwisselt tussen zittend en staand vergaderen, zorgt ervoor dat een vergadering stukken sneller en soepeler verloopt. Ellenlange vergaderingen in dezelfde houding kunnen ervoor zorgen dat de productiviteit en concentratie flink afnemen – en daarnaast voor een verhoogde kans op nek- en rugklachten. Met een zit-sta vergadertafel is dit verleden tijd – mits u er op een juiste manier gebruik van maakt. Om van de voordelen van zo’n zit-sta tafel te profiteren, is het immers van belang om voldoende af te wisselen en nooit langer dan een uur achtereen te staan.


Welke zit-sta vergadertafels zijn er?

In ons assortiment zit-sta vergadertafels vindt u een tweetal tafels. De een is voorzien van 4-poots onderstel, terwijl de ander een T-poot onderstel kent. Bij beide tafels heeft u de keuze uit diverse afmetingen – en zelfs de hoogte waartussen u kunt wisselen. Kies voor de gewenste kleur van het metalen onderstel, en combineer dit met één van de vele (hout)kleuren voor het melamine blad. De tafels kennen beide een elektrische hoogteverstelling, een draagvermogen van 150kg en een fluisterstille hoogteverstelling.


Advies nodig? Neem gerust contact op!

Bent u ook overtuigd van de voordelen van de zit-sta vergadertafels – en wilt u ze graag in uw vergaderruimte plaatsen? Bestel uw nieuwe tafel dan eenvoudig in onze webshop. Bent u nieuwsgierig naar de verdere voordelen – of wenst u advies over kleuren, afmetingen of aantallen? Bijpassende conferentiestoelen? Neem gerust contact met ons op; onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het maken van een goede en passende keuze.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.