Navigatie

Kantoorstoelen

(127 artikelen)
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantoorstoelen kopen

Kantoorstoelen zijn beschikbaar in allerlei kleuren, afmetingen en met veel verschillende functionaliteiten. Van ergonomische bureaustoelen tot comfortabele fauteuils. Alles op het gebied van zitten en zitmogelijkheden vindt u bij Officetopper. Officetopper heeft een zeer uitgebreide collectie zitmeubilair met een ruimte keuze aan materialen, stoffen en kleuren. Ook in deze sectie biedt Officetopper voor ieder probleem een oplossing. Het volledige assortiment aan stoelen vindt u in onze webshop.

Bureaustoelen

Bureaustoelen van elk model en voor ieder budget vindt u in onze webshop. Van luxe directie bureaustoelen tot comfortabele bureaustoelen, geschikt voor iedere werkplek. De meeste bureaustoelen voldoen aan de ARBO eisen en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen. Voor iedere werkplek is er een bureaustoel die er naadloos bij past.

Fauteuils

Fauteuils voor elke ruimte vindt u bij Officetopper. Onze fauteuils bieden een ongeëvenaard zitcomfort. Daarnaast zijn deze fauteuils multifunctioneel. Ze kunnen de entree van uw bedrijf aankleden of een wachtkamer van comfort voorzien. De fauteuils zijn beschikbaar in diverse bekledingen van leder tot gestoffeerd. Bekijk het fauteuil segment in onze webshop voor meer specificaties.

Werkstoelen

De werkstoelen van Officetopper zijn erg divers. Zo bieden wij praktische werkkrukken aan, zowel statief als verrijdbaar alsmede comfortabele werkstoelen waarvan zowel de hoogtes als de leuningen verstelbaar zijn. Zoals altijd bij Officetopper zijn ook deze meubelen van hoogstaande kwaliteit. Alle werkstoelen en meer zijn gemakkelijk te vinden in onze webshop.

Zitmeubilair

Zitmeubelen vindt u hier op deze pagina. Ons sterk variërend assortiment zitmeubilair biedt een zitoplossing voor elke werkruimte. Van stevige, verstelbare bureaustoelen tot comfortabele fauteuils en praktische werkstoelen. van luxe design stoelen tot budgetvriendelijke zitmogelijkheden. Kijk voor meer informatie in onze webshop of bezoek onze showroom. Kunt u niet vinden wat u zoekt, contacteer ons en vraag naar de mogelijkheden.