Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Presentatiemiddelen

Zoekt u een praktische manieren om te presenteren of noteren? Of uw kantoorruimte aankleden met functionele middelen? Op deze pagina vindt u verschillende soorten presentatiemiddelen die u hierbij helpen zoals prikborden, whiteboards, brochurehouders en meer.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Presentatiemiddelen kopen

Tijdens uw meeting eenvoudig notities maken en bijhouden? Uw presentatie ondersteunen of verduidelijken met diverse informatiebronnen of andere gegevens? Alle ideeën tijdens een brainstormsessie of creatieve bijeenkomst overzichtelijk op een rijtje zetten? Of tijdens een beurs uw brochures, flyers of informatieboekjes in de schijnwerpers zetten? Bij Officetopper bent u aan het juiste adres als het gaat om praktische presentatiemiddelen voor uw vergaderruimte, conferentiezaal of ontvangsthal. In ons uitgebreide assortiment treft u namelijk diverse producten om te presenteren en te noteren, zoals prikborden, whiteboards of flipovers - maar ook presentatiemiddelen als een brochurestandaard of folderhouder. Zo vindt u altijd dé presentatiemiddelen die bij uw wensen past.

Akoestisch prikbord wall-up


Welke presentatiemiddelen zijn er?

Ons assortiment biedt verschillende soorten presentatiemiddelen. Sommige items hebben meerdere functionaliteiten, denk aan de whiteboards waarop geschreven kan worden maar ook documenten aan kunnen worden opgehangen door middel van magneten. Toch heeft ieder middel een eigen onderscheidende factor en functie. Deze leggen we graag voor u uit. Zo kunt u deze factoren in overweging nemen tijdens het kiezen voor de juiste presentatiemiddelen.

 • Whitboards: Whiteboards bieden de mogelijkheid om overzichtelijke notities te maken tijdens een vergadering of brainstormsessie. Een gemakkelijke manier om orde en duidelijkheid te scheppen voor meerdere mensen. De geschreven aantekeningen zijn daarna weer gemakkelijk uit te wissen zodat u fouten kunt herstellen of onnodige informatie weg kunt halen.
 • Prikborden: Zoekt u een effectieve manier om informatie tentoon te stellen? Prikborden zijn de manier informatie op te hangen tijdens uw presentatie of als geheugensteun. In ons assortiment kunt u kiezen uit verschillende soorten prikborden van kurk, textiel en met akoestische vulling. Prikborden met een akoestische vulling zijn gemakkelijk te stijlen met uw interieur en zijn geluiddempend. Ideaal voor in uw spreekruimte.
 • Flipovers: Een flipover zorgt ervoor dat je gemakkelijk notities kan maken én deze kunt bewaren door het afscheuren van de bladen. Hierdoor kunt u de gemaakte aantekeningen bewaren en nogmaals gebruiken. Sommige flipovers hebben een magnetisch oppervlak waardoor u bewaarde aantekeningen opnieuw op kunt hangen. Combineer dit met een verrijdbare flipover en maak gebruik van dit middel in verschillende ruimtes.
 • Brochurerekken: Onder de brochurerekken vallen de houders en standaarden. De naam vertelt waar de kracht van deze middelen ligt, namelijk het presenteren van brochures of folders. Deze producten zijn hier speciaal voor ingericht en presenteren documenten op een nette en stijlvolle manier. De houders zijn dus perfect als presentatiemiddel voor bijvoorbeeld tijdschriften of brochures in een ontvangstruimte of entree.

Diverse soorten en maten

Op zoek naar een klein whiteboard voor in uw eigen kantoor? Of juist een groot prikbord voor in een vergaderruimte? Officetopper biedt presentatiemiddelen in verschillende soorten en maten. De keuze voor de juiste soort en maat is afhankelijk van de locatie en het doel. In een grote spreekruimte is een akoestisch prikbord bijvoorbeeld vele malen efficiënter dan een klein textielbord. Wilt u juist veel opschrijven? Dan is een groter whiteboard of een flipover juist een goede oplossing.


Presentatiemiddelen bestellen bij Officetopper

Heeft u de juiste presentatiemiddelen gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk en snel via onze webshop. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw presentatiemiddelen? Of wilt u graag advies over het aankleden of geheel inrichten van uw vergaderruimte? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.