Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Elektrificatie

Wilt u gemakkelijk alle stroompunten en oplaadmogelijkheden binnen handbereik? Wij bieden in de categorie elektrificatie een tal van opties, van powerdocks tot draadloze opladers. Benieuwd naar de opties? U bekijkt en bestelt ons complete assortiment aan kabelmanagement op deze pagina!

 
  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Powerboxen kopen

Elektrificatie, de regeling en ordening hiervan worden steeds belangrijker. Doordat de maatschappij constant innoveert en verandert, neem het gebruik van technische apparaten toe. Waar voorheen alleen met computers gewerkt werd, ziet u op de huidige werkplek steeds vaker smartphones, laptops, tablets en allerlei andere elektronische apparaten. Door de toename in het gebruik van elektronica, is het van groot belang om de elektrificatie goed te regelen. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik van geïntegreerde stroom- en data-aansluitingen of geïntegreerde stopcontacten. Daarnaast is het ordenen van alle kabels ook belangrijk. Wanneer dit op een overzichtelijke manier gedaan wordt, geeft dit de werkplek een opgeruimd uiterlijk.

Verschillende elektrificatie

Wij bieden diverse producten waarmee u extra elektrificaties kunt toepassen op uw werkplek en/of vergadertafel. Denk bijvoorbeeld aan geïntegreerde powerbox of stopcontacten. Een Power Box met Franse aansluiting, Engelse aansluiting of allebei. Maar ook bieden wij Powerboxen aan met één of meerdere USB-poorts, VGA-aansluiting, netwerk aansluiting, stroom aansluiting en/of audio aansluitingen. Bekijk ons assortiment en vindt verschillende soorten electrificatie.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.