Navigatie

Akoestische bureauscheidingswanden

(17 artikelen)

Akoestische bureauscheidingswanden dragen bij aan een gebalanceerde akoestiek in uw kantoorruimte. Naast het feit dat de galm in de ruimte wordt gereduceerd, creëert u ook een werkplek die privacy biedt voor de gebruiker. Zijn de scheidingswanden op bureaus niet voldoende om de akoestische eigenschappen te verbeteren? Dan kunt u uw ruimte verder aankleden met staande akoestische scheidingswanden of verrijdbare akoestische scheidingswanden

Meer info over de stofsoorten: Velito | Berta |Lucia

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Online akoestische bureauscheidingswanden kopen

Akoestische bureauscheidingswanden zijn de meest populaire oplossing als het gaat om het verbeteren van de akoestische eigenschappen van een ruimte. Verbeteren van de akoestiek is niet het enige wat de wanden doen. Bureauscheidingswanden creëren privacy. Door de wanden aan de voor- en zijkant(en) van het bureau te monteren kan er in alle rust en concentratie gewerkt worden.


Meer info over de stofsoorten: Velito | Berta | Lucia


Hoe werken akoestische bureauschermen?

De binnenkant van de bureauschermen is gevuld met akoestisch absorberend materiaal. Dit materiaal zorgt er voor dat de trillingen van geluid niet worden gereflecteerd, maar juist worden geabsorbeerd. Door het strategisch toepassen van akoestische oplossingen binnen uw kantoorruimte voorkomt u galm.

kantoorruimte zonder geluidsaborberende plafondpanelen

Een ruimte zonder bureauschermen

een kantoorruimte met absorberende plafondpanelen

Een ruimte met akoestische bureauschermen

Montage van de bureauwanden

Voordat u bureauscheidingswanden koopt, is het goed om te controleren of deze op uw huidige bureau(s) gemonteerd kunnen worden. De wanden worden met metalen beugels onder het bureaublad vastgeschroefd. De metalen beugels steken ongeveer 12cm diep onder uw bureaublad. Houd er dus goed rekening mee dat binnen deze ruimte niet het bureau-onderstel in de weg zit.

 

Ruimte onder het bureaublad

 

Scheidingswand aan voorzijde van het bureau

Scheidingswand(en) aan zijkant(en) van het bureau


Let op! Het bureaublad dient minimaal 2cm dik te zijn. Is uw bureaublad dunner dan 2cm neem dan contact met ons op.


Voorbeeld montagebeugels

De montagebeugels worden standaard bij de bureauscheidingswanden geleverd. Zoals hierboven al gezegd, is het belangrijk dat er genoeg ruimte onder uw bureaublad vrij is voor de montage. Er zijn in totaal twee verschillende type beugels: de vaste beugel en de verstelbare beugel. Hieronder ziet u beide voorbeelden:

De vaste beugel van de Top 530 en Desk 760

De verstelbare beugel van de Modus