Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Design bureaus

Een inspirerende, prettige werkomgeving creëren voor uw medewerkers? Een werkplek waar uw werknemers zich gemotiveerd voelen? Dan kunnen onze design bureaus niet ontbreken! Op deze pagina vindt u onze speciale collectie bijzondere, functionele en luxe vormgegeven design bureaus.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Design bureaus kopen

In ons aanbod aan bureaus kunnen we een aantal bijzondere, luxe bureaus onderscheiden. Deze designbureaus zijn ideaal als u zoekt naar een werkplek waar prettig en gezond gewerkt kan worden, en waarbij u niet inlevert op de uitstraling van uw kantoor. Elk van deze bureaus zijn echte eyecatchers – en vallen op door hun bijzondere vormen.


Bijzonder vormgegeven, met oog voor detail

Een stijlvol bureau met een luchtige, frisse uitstraling? Dan zijn onze bureaus met draadframe onderstel een goede keuze voor u. Of zoekt u juist een bureau met een natuurlijke uitstraling, die tevens net anders is dan andere, ‘standaard’ bureaus? Dan zijn onze Nova Wood-bureaus met houten onderstel een echte aanrader. Alle bureaus in ons assortiment zijn ontworpen met oog voor detail – en passen goed in een trendy interieur. Géén saaie, standaard bureautafel, dus. Wél een werkplek die bijdraagt aan een inspirerende, creatieve omgeving.


Naar smaak samen te stellen

Hoewel het design van het bureau vaststaat, heeft u nog allerlei keuzes te maken. Voor welke bladkleur kiest u? Bij elk van onze bureaus kunt u kiezen uit diverse houtkleuren. Licht én donker. Een koelere, of juist een warme kleur. Zo past u het bureau helemaal aan naar het bestaande interieur – of matcht u het met de nieuwe meubelen. Combineer de bladkleur daarnaast met het onderstel, waarvan de kleur tevens zelf te kiezen is. Gaat u voor het meer standaard en rustige zilvergrijs? Of kiest u toch liever voor het stoere zwart of frisse wit? Het resultaat is in ieder geval een unieke werkplek.


Uw designbureau bestellen bij Officetopper

Heeft u een bureau gevonden naar wens? De kleuren bepaald en de afmetingen gekozen? Fijn! Al onze bureaus worden standaard ongemonteerd bij u geleverd. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de goederen gemonteerd bij u te laten bezorgen. Tevens worden de producten vanaf €300,- excl. btw gratis bij u geleverd – op de begane grond, achter de eerste deur. Liever de bureaus laten inhuizen? Wij bieden de optie ‘premium levering’, waarbij we de design bureaus, ook op etage, bij u plaatsen. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust; neem contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.