Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Monitorarmen

Bent u op zoek naar monitorarmen? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Met behulp van onze monitorarmen kunt u extra ruimte creëren op uw bureau en tegelijkertijd rug-en nekklachten voorkomen, dankzij de verbeterde ergonomische werkhouding die ze bieden. Onze monitorarmen zijn namelijk in te stellen op uw ideale kijkpositie. Bent u benieuwd welke monitorarm bij uw werkplek past? Bekijk ons assortiment en maak uw keuze.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Waarom kiezen voor een monitorarm?

Een monitorarm biedt een scala aan voordelen die bijdragen aan een productieve en prettige werkomgeving. Een monitorarm stelt u in staat om de hoogte en hoek van uw scherm aan te passen. Hierdoor kunt u genieten van een ergonomische kijkpositie en vermindert u de belasting op uw nek en ogen, wat leidt tot een betere houding en minder vermoeidheid. Door uw scherm boven uw bureau te laten zweven met behulp van een monitorarm, creëert u meer werkruimte. Dit is erg handig als u beperkte ruimte hebt en zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde werkplek. Dankzij een monitorarm kunt u eenvoudig schakelen tussen zittend en staand werken. Bovendien kunt u uw scherm draaien, kantelen en zwenken zodat het altijd aansluit bij uw behoeften. Als u met meerdere schermen werkt, bieden monitorarmen een geoptimaliseerde opstelling. Hierdoor kunt u moeiteloos wisselen tussen verschillende applicaties en taken.

Belang van huisstijlkleuren in kantoor


Waar moet u op letten als u een monitorarm gaat kopen?

Bij het selecteren van een monitorarm is het van belang om rekening te houden met diverse factoren, zodat u de perfecte arm kunt kiezen die naadloos aansluit op uw werkplek en behoeften. Controleer de specificaties van de monitorarm om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor het formaat en het gewicht van uw monitor. Een monitorarm die geschikt is voor een groter scherm kan niet alleen beter presteren, maar ook duurzamer zijn. Bekijk de beschikbare montagemogelijkheden van de monitorarm. Biedt deze een klembevestiging voor uw bureau of een doorvoerbevestiging voor een meer permanente installatie? Kies het type bevestiging dat het beste past bij uw werkplek en de beschikbare mogelijkheden. Overweeg of u de monitorarm zelf kunt installeren of dat professionele hulp vereist is. Sommige modellen kunnen eenvoudig door één persoon worden geïnstalleerd, terwijl andere een meer complexe installatieprocedure hebben. Het investeren in een hoogwaardige monitorarm kan op de lange termijn voordelig zijn. Let op materialen zoals staal en aluminium, die stabiliteit en duurzaamheid kunnen garanderen.


Hoe stel ik mijn monitorarm goed in?

De mate van verstelbaarheid is van groot belang voor uw comfort. Let op de mogelijkheid tot hoogteverstelling, kantelmogelijkheden en draaihoeken. Zo kunt u het scherm aanpassen aan uw ideale kijkhoek en werkhouding. Bepaal welke bewegingen u nodig heeft voor uw monitor. Wilt u alleen de mogelijkheid om te kantelen en te draaien, of heeft u ook een zwenkfunctie nodig? Sommige monitorarmen bieden meerdere bewegingsmogelijkheden, terwijl andere meer beperkt zijn. Een ergonomische werkplek is van groot belang. Kies een monitorarm waarmee u het scherm op ooghoogte kunt instellen. Dit draagt bij aan een goede kijkhoek en vermindert de belasting op uw nek en ogen.


Welke verschillende soorten monitorarmen zijn er?

Een geordende werkplek zorgt voor een nette uitstraling. Het is slim om te letten op de mogelijkheden van monitorarmen voor het organiseren van kabels. Zo houdt u uw kabels netjes bij elkaar en behoudt u een opgeruimd gevoel. Ontdek meer over het regelen van kabels op ons blog. Als u met meerdere beeldschermen werkt, kunt u kijken naar monitorarmen die geschikt zijn voor meerdere monitoren. Deze armopties zijn beschikbaar in verschillende opstellingen, zoals voor twee, drie of zelfs meer schermen, wat uw werkplek efficiënter kan maken.

Bovendien bieden deze monitorarmen diverse manieren om ze aan uw bureau te bevestigen. U kunt kiezen voor een monitorarm met een klem die aan het bureaublad vastgemaakt kan worden. Deze arm is ook beweegbaar, zodat u hem gemakkelijk kunt aanpassen aan een andere positie als dat nodig is. Er zijn ook monitorarmen met een doorvoer voor het bureaublad, maar hierbij is het belangrijk om goed na te denken over de beste plek, omdat deze optie vereist dat er een gat in het bureau wordt geboord voor bevestiging. Bovendien hebben deze monitorarmen als voordeel dat ze kabels op een nette manier uit het zicht houden, wat bijdraagt aan een opgeruimde uitstraling van uw werkplek.

Ook zijn er monitorarmen die handige USB-aansluitingen bieden om uw werkruimte ordelijk te houden. Deze ingebouwde USB-poorten maken het eenvoudig om randapparatuur aan te sluiten, zoals toetsenborden, muizen en andere apparaten, zonder gedoe met losse kabels. Dit zorgt voor een nette en georganiseerde werkplek, waarbij uw essentiële apparaten binnen handbereik zijn. Met USB-aansluitingen op de monitorarm wordt kabelbeheer eenvoudiger en wordt uw werkruimte functioneler en overzichtelijker.

Belang van huisstijlkleuren in kantoor

Monitorarm kopen bij Officetopper

Bij Officetopper draait een monitorarm aanschaffen om ergonomisch comfort en een geoptimaliseerde werkruimte. Met veel aanpassingsopties en hoogwaardige constructie bieden ze praktische kantooroplossingen. Voor meer informatie over monitorarm aankopen, neem contact op via 0162 580 654 of info@officetopper.com. Onze medewerkers geven persoonlijk advies. Bezoek ook gerust onze showroom voor vrijblijvend advies bij het creëren van de ideale werkplek.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.