Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Werkplaatskasten

Werkplaatskasten zijn ideaal om uw werkplaats opgeruimd, geordend en veilig te houden. Bent u op zoek naar handige opbergruimte voor uw werkplaats? Dan bent u bij Officetopper op de juist plek. Bestel op deze pagina gemakkelijk praktische werkplaatskasten in verschillende kleuren, maten en met diverse indelingen.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een werkplaatskast kopen

Bent u op zoek naar hoge of lage werkplaatskasten? Op deze pagina treft u een ruim assortiment met allerlei verschillende soorten kasten; altijd wel iets naar uw smaak. De werkplaatsen van Officetopper zijn praktisch en dus ideaal om spullen in op te slaan. Dit zorgt ervoor dat uw werkplaats opgeruimd en geordend blijft. Het opbergen van materialen maakt ook nog eens dat uw werkplaats een stuk veiliger wordt. Er is zo immers geen rondslingerend apparatuur, gereedschap of andere zaken meer te vinden.


Waarom een werkplaatskast kopen?

In de drukte van de werkdag, kan een werkplaats al gauw een chaotische plek worden. Rondslingerend gereedschap, lange zoektochten naar de juiste apparaten en geen orde of overzicht. En dat gaat al gauw ten koste van de productiviteit en motivatie gedurende de werkdag. Een werkplaatskast is daarom ideaal om hier verandering in te brengen. Onze werkplaatskasten zijn stevig, en daarom geschikt om zwaar geschut in op te slaan. Hierdoor is uw werkplaats netjes opgeruimd én het zorgt ervoor dat uw plek een stuk veiliger wordt. De werkplaatskasten hebben verschillende indelingen; van 2 legborden tot een kast met bakken-indeling. Hierdoor is er voor iedere werkplaats een geschikte kast.

Opgeruimde werkplaats met een werkplaatskast

De juiste werkkasten kiezen

Het kiezen van de juiste kast hangt natuurlijk af van het type werkplaats waar u deze neerzet. De afmeting speelt hierbij een belangrijke rol, maar ook op wat voor manier de werkplaatskast gebruikt zal worden. Er zijn namelijk diverse werkplaats kantoorkasten beschikbaar die geschikt zijn om verschillende soorten materialen in op te slaan. Houd bij het uitkiezen van uw nieuwe kast dus rekening met de volgende aspecten.

Hoeveel ruimte heeft u?

Bij het kiezen van de juiste kast is het belangrijk om goed te kijken naar de benodigde opbergruimte. Zo komen onze werkkasten in verschillende formaten. Kiest u voor breed, of juist smal? Hoog, of laag? De werkplaatskasten in ons assortiment kennen een afmeting van 53 of 100cm breed, en zijn 106 of 195cm hoog. Daarnaast is het ook goed om te kijken naar de beschikbare ruimte op de plek waar u de werkkast plaatst. De meeste werkplaatskasten hebben namelijk een draaideur, wat extra ruimte vereist omdat de deuren natuurlijk geopend moeten worden. Een draaideurkast past daardoor minder goed in een smalle doorgang, maar plaatst u het liefst in een ruime werkplaats. Het grote voordeel is dat u, door de openslaande deuren, eenvoudig bij álle spullen in de kast komt en gemakkelijk het overzicht bewaart.

Wat wilt u opbergen?

De werkplaatskasten hebben verschillende functionaliteiten. Een zwaarlastkast bevat bijvoorbeeld meerdere solide legborden waar u tot wel 100kg aan materialen op kunt leggen. Denk hierbij aan bakken met montagematerialen, ijzerwaren of andere zwaardere (gereedschaps)spullen. De gereedschap panelenkast bevat daarentegen een combinatie van opbergruimte voor materialen en ruimte om gereedschap op te hangen - mits u hier zelf haken voor aanschaft. Liever een werkkast waarin u eenvoudig het overzicht bewaart? In de bakkenkasten van Officetopper plaatst u een door u gewenst aantal stapel- of magazijnbakken, waarin u al uw spullen overzichtelijk en geordend opbergt.

Hoe wilt u opbergen?

Een veilige, opgeruimde en overzichtelijke werkplaats bevordert de productiviteit van uw werknemers en brengt een professionele uitstraling met zich mee. En dus is het van belang dat u alle materialen, apparaten en andere zaken veilig en overzichtelijk kunt opbergen. Het kiezen van de juiste kast hangt af van de manier waarop u spullen wilt opbergen. Gereedschappen als boren en zagen moeten worden opgeborgen waar het gemakkelijk te pakken en terug te plaatsen is. Dit geldt natuurlijk ook voor doosjes met schroeven en dergelijke ijzerwaren die vaker gebruikt worden en het liefst binnen handbereik liggen. Een gereedschap panelenkast is hier ideaal voor. Het biedt de mogelijkheid om vaak gebruikte spullen overzichtelijk op te bergen. Grotere dozen en hoeveelheden kunnen juist gemakkelijker opgeslagen worden in een bakkenkast of zwaarlastkast met bakken of legborden.


Waarom een werkplaatskast bestellen bij Officetopper?

Heeft u een keuze voor de juiste kast kunnen maken? Bestel dan uw nieuwe werkkast bij Officetopper. In onze webshop kunt u immers kiezen uit diverse mogelijkheden wat betreft de werkplaatskasten zelf, maar ook als het gaat om de verdere inrichting van uw kantoor- of bedrijfsruimtes. Tevens biedt Officetopper u diverse keuzes als het gaat om de levering. Kies voor de basic levering om uw nieuwe kast achter de eerste deur geleverd te krijgen, en voor premium levering als u wenst dat de kast direct op de juiste plek wordt geplaatst. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw nieuwe producten in ons magazijn af te halen. Heeft u nog advies nodig? Er is altijd een medewerker bereikbaar die u vakkundige hulp en advies kan bieden. Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.