Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Akoestische werkplekken

In alle rust bellen, vergaderen of brainstormen. Met de Akoestische werkplekken in ons assortiment maakt u het mogelijk. Daarmee zijn deze stilteruimtes onmisbaar in iedere moderne kantooromgeving! De akoestische werkplekken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en formaten. Op deze pagina bekijkt u ons volledige assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Akoestische werkplekken kopen als vergaderruimte in kantoor

Zeker in een tijd van hybride werken en open kantoorruimtes, is een plek waar u in alle rust en stilte kunt vergaderen, overleggen of werken haast onmisbaar. Zoekt u zo’n stiltewerkplek? Bij Officetopper bent u aan het juiste adres; in ons assortiment vindt u namelijk verschillende akoestische werkplekken. Deze werkplekken fungeren perfect als akoestische vergaderruimte – maar bijvoorbeeld ook als ruimte waarin u in alle rust kunt werken. Verkrijgbaar in diverse formaten; van kleine belcel tot XL-vergaderruimte voor zo’n 8 personen.

Akoestische vergaderruimtes op kantoor


Wat zijn de voordelen van een akoestische werkplek?

Hoewel de akoestische werkplekken perfect zijn als akoestische vergaderruimte, verschillen ze toch veel van de standaard vergaderruimtes. De akoestische pods, zoals de Busypod of Silent Room, zijn immers voorzien van akoestische panelen aan de binnenzijde. Daarnaast zijn deze ruimtes ideaal om te plaatsen in een open kantoorruimte. Creëer een afscheiding tussen verschillende werkplekken in een kantoortuin door het plaatsen van een stiltewerkplek, waardoor u tevens altijd een overlegruimte binnen handbereik hebt en verbeter tegelijkertijd de akoestiek. De akoestische werkplekken, zoals de Silent Room, beschikken verder standaard over een tafel die geïntegreerd is in de cabine, waardoor deze perfect binnen de ruimte past.


Diverse mogelijkheden; stel geheel naar wens samen

In ons assortiment vindt u zowel afgesloten, akoestische werkplekken, als open ruimtes. Stuk voor stuk heeft u bij deze werkplekken diverse keuzemogelijkheden. Denk aan kleur, materiaal, maar bijvoorbeeld ook aan type elektrificatie, de uitvoering van de tafel of verlichting. Zo hebben de Busypods en de Busylounge in ons assortiment metalen zijwangen, die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren. Net als de houten kozijnen rondom de ramen en de deur. De Silent Rooms zijn aan de buitenzijde bekleed met melamine of stof – beide verkrijgbaar in tal van kleuren – terwijl de binnenzijde geheel gestoffeerd is en uitvoerbaar is in diverse (verschillende) kleuren. Ideaal als u de akoestische ruimte wilt aansluiten op de rest van uw inrichting, of zelfs uw huisstijl. Het is allemaal mogelijk.

Akoestische werkplek voor stilteruimte op kantoor

Welke typen akoestische werkplekken zijn er?

In alle rust overleggen, even een telefoontje plegen of juist in stilte uw werkzaamheden wegwerken; de akoestische ruimtes fungeren voor tal van doeleinden. Zoals we al kort aanstipten, vindt u in ons assortiment verschillende soorten. We lichten deze kort aan u toe:

  • Akoestische belcel: juist in een tijd van hybride werken, is het fijn om een ruimte te hebben waar u met collega’s of partners kunt (video)bellen. De akoestische belcel is dan perfect. Deze ruimte is, afhankelijk van het formaat, geschikt voor één of twee personen, en zorgt ervoor dat u in alle rust kunt bellen. Extra fijn? Dat is dat uw collega’s ook geen overlast ervaren van uw telefonische overleg.
  • Akoestische vergaderruimte: naast de kleinere belcellen, vindt u in ons assortiment ook een aantal grotere akoestische werkplekken: de akoestische vergaderruimtes. Deze ruimtes zijn geschikt voor 4 tot 8 personen, beschikken (optioneel) over een ruime tafel en zijn daarmee ideaal voor overleggen of vergaderingen met meerdere personen.
  • Open vergaderpod: in alle rust samenwerken – maar dan zonder geheel afgesloten te zijn van de rest van de werkvloer: dat kan met de open vergaderpods. Deze ruimtes zijn ideaal om tegen de muur in uw kantoorruimtes te plaatsen, en creëren een open, huiselijk karakter in uw kantoor.

 


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

In onze webshop vindt u een aantal standaardconfiguraties van de akoestische werkplekken. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden beschikbaar! Bent u benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Of wilt u de akoestische ruimtes eerst zelf uittesten? Neem gerust contact met ons op, of kom langs in onze showroom. We laten u graag alle mogelijkheden zien en denken graag met uw wensen mee. Meerdere vergaderruimtes nodig? Ook geen enkel probleem. We kijken graag met u mee.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.