Navigatie

Akoestisch meubilair

(12 artikelen)

Verbeter de akoestiek van uw kantoor met akoestische meubelen. In deze categorie vindt u akoestische kasten, banken en bureaus uitgerust met scheidingswanden. Onderaan de pagina staat meer uitleg over hoe deze producten bijdragen de verbetering van de akoestische eigenschappen van uw kantoor.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €350,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €350,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Meubilair dat helpt de akoestiek op uw kantoor te verbeteren

Akoestische meubelen kunnen een goede toevoeging zijn wanneer u van plan bent de akoestiek in uw kantoorruimte te gaan verbeteren. De meubelen zijn voorzien van geluidsabsorberend materiaal. Dit zorgt ervoor dat de trillingen van geluid niet reflecteren, maar juist geabsorbeerd worden. Zo voorkomt u dus dat de ruimte of het kantoor gaat galmen.

Verschillende soorten akoestisch meubilair

Binnen ons assortiment vindt u verschillend soorten akoestisch meubilair. Hieronder staat elke productgroep kort uitgelicht.

Akoestisch zitmeubilair

De akoestische bank Jazz Silent Box is gestoffeerd met Velito stoffering. De binnenzijde van het meubel is voorzien van geluidsabsorberend materiaal. Zo kunt u rustig zitten zonder dat u overlast zult ervaren van het geluid om u heen.

Akoestische werkplekken

Akoestische werkplekken zijn er in diverse vormen. Een zo'n vorm is bijvoorbeeld een duobureau voorzien met een akoestische tussenwand. Het duobureau biedt twee werkplekken en verbetert gelijkertijd de akoestiek binnen het kantoor.

Een heel ander voorbeeld is de Hut. Dit is een hut/huis gebouwd van akoestische panelen. Het leuke van dit meubel is dat het geheel naar eigen wens in te richten is. Zo kunt u er bijvoorbeeld een bureau in plaatsen om er een stilte werkplek van te maken. Of maak er juist een lounge-/vergaderruimte van door er poefjes in te plaatsen.