Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Bureaufietsen

Te veel zitten, kan erg schadelijk zijn voor uw gezondheid en diverse concentratie- en productiviteitsproblemen veroorzaken. En dat terwijl het algemeen bekend is dat we, zeker bij kantoor- of beeldschermwerk, veel te veel zitten. Onze bureaufietsen bieden hiervoor de oplossing. Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons assortiment!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Bureaufietsen kopen

Wilt u zorgen voor gezonde, verantwoorde werkplekken in uw kantoor? Dan zijn onze bureaufietsen haast onmisbaar. Met deze bijzondere bureaustoelen maakt u het voor uw medewerkers namelijk mogelijk om voldoende te bewegen en een gezonde levensstijl aan te nemen – óók bij veel beeldschermwerk. Zeker als u de bureaufiets plaatst achter een zit-sta bureau. Op die manier kan een zittende en staande werkhouding afgewisseld worden met fietsen, terwijl de werkzaamheden gewoon door kunnen gaan.


Waarom kiezen voor een bureaufiets?

Als u langdurig in eenzelfde houding achter uw bureau zit, kan dit op termijn voor vervelende klachten zorgen. Doordat uw beenspieren nauwelijks actief zijn, verslechtert de bloedsomloop in uw gehele lichaam. De bureaufiets draagt bij aan een dynamische, actieve werkhouding en is daarmee ontworpen om die klachten tegen te gaan. En het helpt niet alleen bij het verminderen van lichamelijke klachten; ook verbetert de productiviteit, concentratie, energie en de algehele, geestelijke gesteldheid. Dit komt onder andere doordat beweging ervoor zorgt dat er meer zuurstof en bloed in uw hersenen terecht komen.


Keuze uit verschillende varianten

In ons assortiment vindt u een tweetal bureaufietsen. Beide fietsen zijn ontzettend praktisch in gebruik én eenvoudig te verplaatsen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om snel en eenvoudig af te wisselen met uw bureaustoel en zijn ze extra ideaal als u ze combineert met een zit-sta bureau. Zo wisselt u zitten, staan en fietsen makkelijk af, zonder dat u al te grote aanpassingen hoeft aan te brengen aan uw kantoorruimte. De fietsen hebben een ergonomisch zitkussen en zijn daarnaast voorzien van een rugleuning, zodat u comfortabel zit.


Bestel in onze webshop en profiteer van onze service

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons aanbod bureaufietsen voor kantoor? Dan bestelt u ze eenvoudig en snel in onze webshop. U kunt ervoor kiezen uw bestelling gratis bij ons op te halen, of om de producten te laten leveren. Standaard leveren wij uw bestelling op de begane grond, achter de eerste deur. Is uw kantoor op een verdieping en wenst u de producten ingehuisd te hebben? Dan kunt u kiezen voor premium levering. Wij zorgen er dan voor dat de bureaufiets(en) op de juiste plek komt te staan én zorgen voor het afvoeren van eventueel verpakkingsmateriaal. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.