Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Witte bureaustoelen

Op zoek naar een witte bureaustoel voor in uw modern ingerichte kantoor? Bekijk op deze pagina ons complete assortiment. Is de stoel op de hoofdafbeelding niet in het wit? Dan betekent dit niet dat stoel niet in het wit leverbaar is. Op de productpagina van de stoel kunt eenvoudig de gewenste kleur selecteren.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Witte bureaustoel kopen

Uniek, opvallend en ook nog eens een stoel die heerlijk zit: onze witte bureaustoelen. Witte bureaustoelen vallen natuurlijk op door hun witte bekleding, soms ook witte poten of wieltjes en vormen een stijlvolle, moderne aanvulling in uw kantoor- of bedrijfspand. Vaak zijn de bureaustoelen niet geheel in het wit gestoffeerd. In de meeste gevallen is alleen de mesh of kunststof rug van de stoel in het wit leverbaar. Het zitvlak of zitkussen kan in een andere kleur geleverd worden. De unieke combinatie van design en moderne stijlen bij onze witte bureaustoelen werkt juist goed op een kantoor. En bovendien is het weer eens wat anders dan een grijze of zwarte stoel!

Waarom kiezen voor een witte bureaustoel?

Er zijn uiteraard verschillende redenen om voor een witte bureaustoel in uw kantoor te kiezen. Allereerst is daar de moderne twist die u met deze stoel aan uw kantoor geeft. De lichte kleur gaat bovendien ook goed samen met andere kleuren. Bruin, zwart, grijs, maar ook blauw, rood of geel: wit is een makkelijke kleur, waarmee diverse kleurcombinaties mogelijk zijn. Bang dat witte bureaustoelen snel vuil worden? Dat is niet nodig - zeker als u kiest voor een bureaustoel met enkel een witte rug. Kijk wel uit met donkere vloeistoffen zoals koffie of thee. Dit kan inderdaad kringen of plekken achterlaten. Verder zijn er eigenlijk geen verschillen met bureaustoelen in andere kleuren. Een stoel met een lichtgrijze of bruine bekleding is immers net zo vatbaar voor vlekken en vuil.

Welke garanties bieden wij?

De bureaustoel in het wit van Officetopper is er niet zomaar een: al onze stoelen voldoen aan wettelijke en arbo-gekeurde eisen waar stoelen in een bedrijf- en kantoorruimte aan moeten voldoen:

  • Ergonomisch: op onze stoelen krijgt u geen last van rug- of nekklachten. Met verschillende verstelbare onderdelen kunt u de stoel zo afstellen dat hij uw lichaam perfect ondersteund.
  • Kwaliteit: de materialen, zowel de bekleding als de poten en wielen, zijn van een hoge kwaliteit en zijn uitgebreid getest en gekeurd. Onze stoelen gaan gemakkelijk tientallen jaren mee.
  • Scherpe prijzen: door een ruime en wisselende collectie heeft u altijd een divers en ruim aanbod soorten, maten en modellen bureaustoelen om uit te kiezen. Wilt u een luxe variant of toch liever een iets goedkopere? U vindt ze in onze webshop en showroom.

Kom langs en probeer onze stoelen!

Om te weten of een stoel aansluit op uw wensen en of voorkeuren, raden we het altijd aan om hem in onze showroom te komen bezichtigen en uitproberen. Alleen zo krijgt u een goed beeld en ervaring van uw nieuwe stoel. Ook geven onze medewerkers uw graag advies bij uw keuze en helpen u bij het afstellen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.