Navigatie
 • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
 • Kom langs in onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice
 • Beoordeeld met een 8.6 | 96 beoordelingen

Zwarte bureaustoelen

(30 artikelen)

Wie aan een bureaustoel denkt, ziet waarschijnlijk al snel een zwarte bureaustoel voor zich. Dat is natuurlijk niet zo gek. Want een zwarte bureaustoel heeft een neutrale, rustige kleur die in veel werkplekken, kantoorruimtes en achter de meeste bureaus prima samengaat. Zwart een saaie kleur? Welnee! De zwarte bureaustoelen van Officetopper kenmerken zich dan ook door de verschillende opties en mogelijkheden die de bureaustoelen hebben. Lees hier meer over onze collectie zwarte bureaustoelen en bestel uw nieuwe stoel vandaag nog online of offline in onze winkel.

 • Voor zowel Particulier als Zakelijk
 • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
 • 1500m2 grote showroom
 • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Zwarte bureaustoelen kopen

Een zwarte bureaustoel kopen is nog niet zo makkelijk als dat u wellicht denkt. Natuurlijk, het is niet moeilijk om een zwarte bureaustoel te vinden. Maar een bureaustoel vinden die ook perfect aansluit bij uw wensen en zithouding kan de nodige tijd in beslag nemen. Het belang van een goede bureaustoel wordt nog vaak onderschat, terwijl een goede zithouding essentieel is om werk achter een bureau gezond uit te voeren. Een goede bureaustoel biedt ondersteuning, verlicht drukpunten en laat u in een comfortabele houding uw werkzaamheden uitvoeren. Daarom bieden we een zeer uitgebreide collectie zwarte bureaustoelen aan in allerlei vormen, soorten en afwerkingen. Daarom vertellen we u ook graag meer over de opties en helpen u een handje bij het kiezen en kopen van een nieuwe stoel.

Zwarte bureaustoelen: onze opties

Wanneer u een nieuwe bureaustoel koopt, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal onderdelen. Deze mogelijkheden of opties zorgen dat u een stoel koopt die perfect aansluit bij uw wensen, voorkeur en specifieke zithouding.

 • Verstelbare onderdelen: rug- en armleuningen die verstelbaar zijn worden uitgebreid getest en zijn gekeurd volgens nationale en Europese wet- en regelgeving. Samen met u kijken we graag naar de juiste afstelling van uw bureaustoelen.
 • Kies het materiaal van de zitting: zoveel modellen, zoveel keuze qua zittingen. Ook bij onze zwarte stoelen heeft u de keuze uit zittingen van leer, kunstleer, stof of mesh (een soort gaas dat goed ventileert).
 • Levensduur: wilt u een goedkoop model of juist liever een model waarmee u jaren vooruit kunt? Onze bureaustoelen zijn in verschillende prijsklassen en dus ook verschillende kwaliteitseisen te koop. Levensduur wordt bepaald door de mate van gebruiksintensiteit en de eisen die u aan een stoel stelt of eigenschappen die u ervan verwacht.

 

Altijd de juiste stoel

Bij Officetopper.com vindt u altijd wel een stoel die in uw bedrijf past. Of u nu op zoek bent naar een specifiek model of juist meerdere bureaustoelen zoekt: u slaag altijd dankzij onze diverse collectie die regelmatig varieert. Koopt u meerdere stoelen tegelijk? Dan kunt u daar in sommige gevallen hoge (bedrijfs)kortingen voor terugkrijgen. Bent u op zoek? Dan adviseren wij in ieder geval om de tijd te nemen om nieuwe stoel(en) uit te kiezen. Zeker als u een zittend beroep heeft, is een goede stoel daarbij onmisbaar.

Interesse? Kom proefzitten!

Heeft u interesse in een van onze modellen? Dan bent u altijd welkom om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u in alle rust een nieuwe bureaustoel voor uzelf of uw medewerkers uitkiezen. Laat voordat u komt even weten wat u ongeveer zoekt, zodat wij alvast een stoel voor u klaarzetten. Het enige dat u dan natuurlijk nog hoeft te doen is de stoel uit te proberen en te kijken of u fijn zit. Onze medewerkers geven u daarbij adviezen, helpen u met het afstellen uw stoel en geven praktische tips. Interesse? Vul dan het online contactformulier op onze website in of bel met +31(0)162 580654. Wij horen graag hoe we u het juiste zitcomfort kunnen bieden!

.