Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Zwarte bureaustoelen

Zoekt u een partij nieuwe bureaustoelen met een neutrale, rustige kleur, en met een moderne uitstraling? Dan zijn onze zwarte bureaustoelen een echte aanrader. Deze bureaustoelen passen goed in iedere kantooromgeving – de zwarte stoffering gaat namelijk goed samen met het merendeel van de werkplekken en bureaus. De zwarte bureaustoelen van Officetopper kenmerken zich door een breed scala aan opties en mogelijkheden – en kennen stuk voor stuk hun eigen, unieke uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons assortiment en lees meer over de collectie op deze pagina!

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Zwarte bureaustoelen kopen voor een stijlvolle kantoorinrichting

Zeker als er in uw organisatie veel bureauwerk uitgevoerd wordt, is het aanschaffen van een goede, ergonomische bureaustoel van groot belang. Als u rondzoekt naar bureaustoelen, ziet u al gauw dat het grootste deel van het assortiment bestaat uit zwarte bureaustoelen. Dat is natuurlijk niet zo gek. Bureaustoelen met een zwarte stoffering zijn namelijk ontzettend populair. Niet alleen nemen ze een rustige, moderne uitstraling met zich mee – ook sluiten ze goed aan op het interieur van de meeste werkruimtes. De zwarte bekleding past immers goed bij de meeste hout- en accentkleuren, zodat u een uniforme omgeving creëert.


Welke zwarte bureaustoelen zijn er?

Juist door dit ruime aanbod aan zwarte bureaustoelen, kan het vinden van de juiste nog best lastig zijn. Natuurlijk, het is niet moeilijk om een zwarte bureaustoel te vinden. Maar een bureaustoel vinden die ook perfect aansluit bij uw wensen en zithouding kan de nodige tijd in beslag nemen. Het belang van een goede bureaustoel wordt nog regelmatig onderschat, terwijl een goede zithouding essentieel is om werk achter een bureau op een gezonde manier uit te voeren. Een goede bureaustoel biedt ondersteuning, verlicht drukpunten en laat u in een comfortabele houding uw werkzaamheden uitvoeren. Daarom bieden we op onze webshop een zeer uitgebreide collectie zwarte bureaustoelen. In allerlei vormen, soorten en afwerkingen. Daarom vertellen we u graag meer over de opties en helpen u een handje bij het kiezen en kopen van een nieuwe stoel.

Verschillende soorten zwarte bureaustoelen van Officetopper

Uitgerust met verschillende opties

Wanneer u een nieuwe bureaustoel koopt, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal onderdelen. Deze mogelijkheden of opties zorgen dat u een stoel koopt die perfect aansluit bij uw wensen, voorkeur en specifieke zithouding. We sommen een aantal opties voor u op.

 • Verstelbare onderdelen: rug- en armleuningen die verstelbaar zijn, worden uitgebreid getest en zijn gekeurd volgens nationale en Europese wet- en regelgeving. Samen met u kijken we graag naar de juiste afstelling van uw bureaustoelen.
 • Het materiaal van de zitting: zoveel modellen als u in ons assortiment vindt, zoveel keuze heeft u ook wat betreft de zittingen. Ook bij onze zwarte stoelen heeft u de keuze uit zittingen van leer, kunstleer of stof. En ook wat betreft de stofferingen heeft u verschillende keuzes; er zijn immers diverse stoftypes beschikbaar.
 • Het type rug: de zwarte bureaustoelen zijn, vanzelfsprekend, uitgerust met een goede, stevige rugleuning. Toch is elke rugleuning anders. Zowel wat betreft materiaal, als de vorm. Zo heeft u de keuze uit een volledig gestoffeerde rug, of een netbespannen, of mesh, rugleuning die zorgt voor meer ventilatie. En daarnaast bieden we ook stoelen met een hoge of lage, en een brede of smallere rug. Net wat u fijn vindt.
 • Levensduur: wilt u een goedkoop model of juist liever een model waarmee u jaren vooruit kunt? Onze bureaustoelen zijn er in verschillende prijsklassen en dus ook verschillende kwaliteitseisen te koop. Levensduur wordt bepaald door de mate van gebruiksintensiteit en de eisen die u aan een stoel stelt of eigenschappen die u ervan verwacht.

 

Kies altijd voor de juiste stoel

Bij Officetopper.com vindt u altijd wel een stoel die in uw bedrijf past. Of u nu op zoek bent naar een specifiek model of juist meerdere, verschillende bureaustoelen zoekt: u slaag altijd dankzij onze diverse collectie die regelmatig aangevuld wordt. Koopt u meerdere stoelen tegelijk? Dan kunt u daar in sommige gevallen hoge (bedrijfs)kortingen voor terugkrijgen. Bent u op zoek? Dan adviseren wij in ieder geval om de tijd te nemen om nieuwe stoel(en) uit te kiezen. Zeker als u een zittend beroep heeft, is een goede stoel daarbij onmisbaar.

Zwarte bureaustoelen voor kantoor


Interesse? Kom proefzitten!

Heeft u interesse in een van onze modellen? Dan bent u altijd welkom om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u in alle rust een nieuwe bureaustoel voor uzelf of uw medewerkers uitkiezen. Laat voordat u komt even weten wat u ongeveer zoekt, dan zorgen wij dat de stoelen die aansluiten op uw wensen, klaarstaan. Het enige dat u dan natuurlijk nog hoeft te doen is de stoel uitproberen en te kijken of u fijn zit. Onze medewerkers geven u daarbij adviezen, helpen u met het afstellen uw stoel en geven praktische tips. Interesse? Vul dan het online contactformulier op onze website in of bel met +31(0)162 580654. Wij horen graag hoe we u het juiste zitcomfort kunnen bieden!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.