Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

XXL bureaustoelen

Speciaal voor mensen die niet prettig in een normale bureaustoel zitten door hun lengte of omvang is er de XXL bureaustoel. Deze robuuste stoelen zijn geschikt om veel lichaamsgewicht te kunnen dragen en bieden daarnaast een breder zit- en rugvlak, zodat u altijd comfortabel zit. XXL bureaustoelen wijken in de regel niet af van hun standaard tegenhangers; u zit gewoon wat ruimer. Bent u benieuwd naar de verschillende opties en eigenschappen van deze stoelen? Op deze pagina vertellen wij u hier graag meer over.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

XXL bureaustoelen kopen voor een comfortabele werkplek

Welke lichaamsbouw u ook heeft; een comfortabele en ergonomische werkplek is essentieel om nek- en rugklachten te voorkomen. Daarom vindt u in ons assortiment ook XXL bureaustoelen. In dit assortiment treft u verschillende bureaustoelen met een ruimer zitvlak, een hogere rug en diverse instelmogelijkheden voor de juiste ondersteuning en comfort. Daarmee zijn deze stoelen geschikt voor mensen met langere of zwaardere lichaamsbouw – of mensen die graag wat ruimer zitten op een luxe bureaustoel. Dit maakt de XXL bureaustoelen geschikt voor iedereen die graag comfortabel zit en ergonomisch werkt.


Flexibel en eenvoudig te bedienen

Denkt u bij een XXL bureaustoel direct aan een logge, zware bureaustoel? Dat is zeker niet nodig. Onze XXL bureaustoelen zijn immers gemaakt met lichte materialen, zodat de stoelen zo flexibel mogelijk zijn. Daarnaast maakt dit ook dat de bureaustoel over diverse opties bezit die eenvoudig te bedienen zijn. De gasveren, steunen en wielen kunt u op die manier gemakkelijk instellen, zodat u altijd op de juiste manier zit.

Manager XL luxe bureaustoel XL

Welke opties kennen de XXL bureaustoelen?

Veel eigenschappen van de XXL bureaustoel zijn te herleiden op het feit dat hij stevig en robuust moet zijn, maar tegelijkertijd ook soepel moet kunnen rijden en eenvoudig afgesteld moet worden. Maar er zijn meer eigenschappen van onze bureaustoelen XXL:

  • Verstel- en instelmogelijkheden | Als u veel zittend werkt, is het belangrijk dat u de bureaustoel geheel naar wens kunt instellen. Daarom bezitten al onze XXL bureaustoelen over diverse instelmogelijkheden. Een verhoogde gasveer voor een extra ruim bereik van zithoogteverstelling, , synchroonmechaniek, verstelbare armleggers of een verstelbare hoofdsteun voor extra ondersteuning van de nek zijn enkele voorbeelden van instelmogelijkheden.
  • Diverse materialen mogelijk | de XXL bureaustoelen in ons assortiment moeten tegen een stootje kunnen. Daarom zijn ze bekleed met stevige, robuuste stoffen of een lederen bekleding. Binnen ons aanbod heeft u de keuze uit verschillende soorten materialen; zo kiest u voor een stoel die precies op uw wensen aansluit.
  • Ruime belastbaarheid | juist omdat de XXL bureaustoelen geschikt zijn voor personen met een langere of zwaardere lichaamsbouw, is het ook belangrijk dat de belastbaarheid van de bureaustoelen daarop afgestemd is. Onze XXL bureaustoelen zijn, afhankelijk van het type bureaustoel, belastbaar tot 160 of zelfs 200kg.

Uitgebreid getest

Onze bureaustoelen worden, voordat ze in de verkoop gaan, eerst uitgebreid door onszelf getest. Zo verkopen wij ook stoelen met speciale Europese en speciale Arbokeurmerken die verzekeren dat de stoel van hoge, professionele kwaliteit is. Qua professionaliteit willen wij niet alleen dat onze producten van hoge kwaliteit zijn, ook met onze levering streven we professionaliteit na. Zo heeft u naast de standaardlevering ook de keuze uit de premium levering, hierbij wordt de stoel of stoelen binnengebracht, uitgepakt en voor u afgesteld.


Een model op het oog? Kom proefzitten!

U bent degene die bepaalt of een stoel lekker zit of niet. Daarom bent u, als u een stoel op het oog heeft, altijd welkom om deze uit te komen proberen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag met passend advies bij het kiezen van uw stoel. Samen met u stellen zij de stoel op de perfecte manier af zodat u prettig zit en voldoende support van de stoel voelt. Komt u langs? Plan dan een afspraak in en vul het online contactformulier in. Bekijk voor het volledige assortiment onze webshop. Ook is het altijd mogelijk om eerst langs te komen en de stoel later via de webshop te bestellen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.