Navigatie

XXL bureaustoelen

(3 artikelen)

Speciaal voor mensen die niet prettig in een normale bureaustoel zitten door hun lengte of omvang is er de XXL bureaustoel. Deze robuuste stoelen zijn geschikt om veel lichaamsgewicht te kunnen dragen en zijn dan ook wat groter van omvang. XXL bureaustoelen wijken in de regel niet af van hun standaard tegenhangers. Op een XXL bureaustoel zit u gewoon wat ruimer. Bent u benieuwd naar de verschillende opties en eigenschappen van deze stoelen? Op deze pagina vertellen wij u hier graag meer over. Want of u nu lang, dik, dun of kort van lengte bent: een bureaustoel waarop u zonder nek- of rugklachten kunt werken is essentieel!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

XXL bureaustoelen kopen

Wie bij een XXL bureaustoel meteen aan een logge, zwarte bureaustoel denkt, heeft het bij het verkeerde eind. Onze modellen zijn gemaakt met lichte materialen om de stoel zo flexibel mogelijk te maken. Dat betekent steunen, wielen en gasveren die gemakkelijk te bedienen zijn. Dat er XXL voor de stoel staat, betekent trouwens niet per se dat deze XXL bureaustoelen geschikt zijn voor mensen met een maatje meer. Nee, ook als u graag wat ruimer zit op een luxere stoel, kunt u de XXL bureaustoel gerust eens uitproberen.

De kenmerken van onze XXL bureaustoelen

Veel eigenschappen van de XXL bureaustoel zijn te herleiden op het feit dat hij stevig en robuust moet zijn, maar tegelijkertijd ook soepel moet kunnen rijden en eenvoudig afgesteld moet worden. Maar er zijn meer eigenschappen van onze bureaustoelen XXL:

  • Verstel- en instelmogelijkheden | Veel onderdelen van onze stoelen kunt u naar eigen inzicht en wens samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan de kleur, maar ook het materiaal van de bekleding.
  • Nieuw en gebruikt | Naast nieuwe modellen verkopen wij ook tweedehands modellen. Dit zijn modellen die, na een inspectie en eventuele reparatie, nog prima dienstdoen op de werkvloer of thuiswerkplek. En dat uiteraard tegen een zeer scherpe prijs.
  • Ruime keuze | Tegenwoordig kunt u de meeste stoelen helemaal naar eigen smaak, voorkeur en wens afstellen. Van de hoogte van de stoel zelf tot de armleuningen of ruggensteun.

 

Uitgebreid getest

Onze bureaustoelen worden, voordat ze in de verkoop gaan, eerst uitgebreid door onszelf getest. Zo verkopen wij ook stoelen met speciale Europese en speciale Arbokeurmerken die verzekeren dat de stoel van hoge, professionele kwaliteit is. Qua professionaliteit willen wij niet alleen dat onze producten van hoge kwaliteit zijn, ook met onze levering streven we professionaliteit na. Zo heeft u naast de standaardlevering ook de keuze uit de premium levering, hierbij wordt de stoel of stoelen binnengebracht, uitgepakt en voor u afgesteld.

Een model op het oog? Kom proefzitten!

U bent degene die bepaalt of een stoel lekker zit of niet. Daarom bent u, als u een stoel op het oog heeft, altijd welkom om deze uit te komen proberen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag met passend advies bij het kiezen van uw stoel. Samen met u stellen zij de stoel op de perfecte manier af zodat u prettig zit en voldoende support van de stoel voelt. Komt u langs? Plan dan een afspraak in en vul het online contactformulier in. Bekijk voor het volledige assortiment onze webshop. Ook is het altijd mogelijk om eerst langs te komen en de stoel later via de webshop te bestellen.