Navigatie

Bureaustoel voor Lange mensen

(1 artikel)

Mensen die langer dan gemiddeld zijn, zijn vaak beter gebaat bij een speciale bureaustoel voor lange mensen. Als we het over lange mensen hebben, bedoelen we daar doorgaans personen van wie de lengte rond de 1 meter 90 of hoger is. Voor deze groep is zittend werk vaak enige crime omdat de benen niet altijd prettig op de grond staan. De bureaustoel voor lange mensen zorgt echter voor voldoende steun aan de benen, maar ook nek en rug. Maar deze stoelen kunnen uiteraard ook voor mensen dienen die een stuk kleiner zijn, maar liever op een groter model bureaustoel zitten. Benieuwd naar de opties die wij aanbieden? Op deze pagina maakt u kennis met dit speciale model stoel.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Bureaustoel voor lange mensen kopen

Bureaustoelen voor lange mensen vallen op door hun formaat. Niet verwonderlijk natuurlijk, want mensen die lang zijn hebben vaak lange benen. Deze willen zij normaal onder hun bureau of tafel kunnen zetten - dit is tevens ook het beste voor een juiste werkhouding. Bureaustoelen voor lange mensen kenmerken zich door een beter afstelbare gasvering. De veer is doorgaans ook een stuk hoger of langer, zodat de stoel hoger afgesteld kan worden. Deze veer maakt het mogelijk dat lange mensen met beide voeten plat op de grond toch onder hun bureau kunnen zitten. Bureaustoelen voor lange mensen hebben daarnaast beter verstelbare arm- en rugleuningen zodat armen en rug zo min mogelijk belast worden.

Kenmerken van de bureaustoelen voor lange mensen

Net als onze andere bureaustoelen profiteert u met de bureaustoelen voor lange mensen uit ons assortiment van een aantal prettige bijkomende eigenschapen:

  • Onze stoelen zijn wettelijk gekeurd volgens Europese en de Arbowetgeving.Dat betekent dat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit stoelen die geschikt zijn voor professioneel gebruik.
  • U hebt bij onze modellen stoelen altijd de mogelijkheid om de stoel naar eigen smaak aan te passen. Denk aan de kleur, soort stof voor de bekleding of het materiaal van de wielen.
  • Naast onze standaardmodellen verkopen we ook speciale ergonomische modellen.Deze stoelen zorgen voor een betere ondersteuning van het lichaam.

 

Officetopper.com: alles voor uw bureau en stoel

Op zoek naar een goede bureaustoel? Bij Officetopper.com vindt u deze gegarandeerd. Ook bieden wij de mogelijkheid om deze stoel met tal van allerlei kantoormateriaal zoals speciale bureaus, rolkasten en meer te combineren. Zo heeft u een nieuwe kantoorinrichting in een handomdraai die perfect aansluit bij uw wensen en of voorkeuren.

Kom uw stoelen uitproberen

Een groot voordeel en iets dat we zeker aanraden om te doen is het uitproberen van stoel die u op het oog heeft. Neem in dat geval van tevoren altijd even contact met ons op, zodat wij de stoel voor u in onze showroom klaar kunnen zetten. Onze medewerkers helpen u graag met praktische tips, adviezen maar ook het afstellen van de stoel. Ook als u nog algemene vragen heeft kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie over onze producten. Wij helpen u graag met het verbeteren van uw zitcomfort, zowel privé als zakelijk!