Navigatie
 • Bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
 • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Design bureaustoelen

Op zoek naar moderne design bureaustoelen die uw kantoor een eigentijdse en frisse aanblik geven? Officetopper.com heeft verschillende soorten design bureaustoelen in allerlei soorten en maten, kleuren en vormen. Dé design bureaustoel bestaat niet, maar is de noemer voor een brede collectie stoelen die moderne, strakke kenmerken hebben en soms wat futuristisch ogen. Design bureaustoelen geven uw kantoor of bedrijf in ieder geval een geheel eigen karakter en unieke touch. Bent u benieuwd naar deze soort stoelen en wilt u ze wellicht zelf ook onder uw bureau(s) rollen? Lees dan verder over de verschillende opties en mogelijkheden.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Design bureaustoelen kopen

Hippe design bureaustoelen zijn uitermate geschikt voor de moderne kantoorinrichtingen. Daarbij is door de verschillende ontwerpers gelet dat de stoel functioneel, praktisch, maar ook een uniek aanzicht heeft. Design bureaustoelen doen het goed in kantoorruimtes, bedrijven en andere moderne inrichtingen waar deze stoelen gezien mogen worden. Uiteraard is de functionaliteit van de stoel zelf niet vergeten. De design stoelen uit onze collectie zijn uniek door hun kleur, vorm, stoffering, het zitgedeelte, armleuning of juist unieke rugleuning.

Wat u moet weten over onze design bureaustoelen

Kleuren, soorten en maten: onze design bureaustoelen vindt u tegen verrassende en scherpe prijzen op onze site en in onze showroom. Belangrijk om rekening mee te houden zijn de verschillende eigenschappen van onze stoelen:

 • Onze bureaustoelen zijn verkrijgbaar in alle gangbare, nieuwe of verfrissende kleuren. Zo bepaalt u altijd zelf de look en het uiterlijk van uw nieuwe bureaustoel.
 • Naast onze standaardmodellen vindt u ook diverse ergonomische modellen. Bij deze stoelen ervaart u een nog betere support en beter zitcomfort door de vorm van het zitgedeelte of leuningen.
 • ook hebben we verschillende tweedehands bureaustoelen in onze collectie. Bent u op zoek naar een low budget bureaustoel? Dan vindt u onze gekeurde tweedehands modellen terug in de webshop.
 • Bij een groot deel van onze stoelen kunt onderdelen van de stoel zelf samenstellen. Van soort wielen (hard of zacht), tot het materiaal van de rugleuning en kleur van de voet.

 

Uitgebreid getest en verbeterd

Wanneer u een stoel van Officetopper.com koopt weet u dat deze uitgebreid getest en gekeurd is. Niet alleen onze nieuwe modellen, maar ook de tweedehands collectie is getest en grondig gerepareerd als er beschadigingen aan waren. Hierdoor kunnen we toch tweedehands stoelen aanbieden in een lagere prijsklasse, maar van een kwaliteit die niet onderdoet voor een spiksplinternieuwe stoel. Voert u werk uit waarbij u een professionele bureaustoel nodig heeft? Dan hebben we ook Arbowetgeving en stoelen met het Europese kwaliteitskeurmerk in het assortiment.

 

Meer weten? Neem contact met ons op

Uiteraard is het belangrijkste van alles dat u prettig zit op uw nieuwe stoel en uw werkzaamheden zonder problemen of enige hinder kunt uitvoeren. Zeker als u een zittend beroep heeft achter een computer, scherm of aan een bureau is een goede stoel onmisbaar. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u bijvoorbeeld bepaalde vragen over een stoel of wil u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of breng een bezoekje aan de showroom.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.