Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Leren bureaustoelen

Met de stijlvolle leren bureaustoelen van Officetopper kunt u als bedrijf alle kanten uit. Leer is een stevig materiaal dat lang meegaat. Zeker wanneer u of uw collega’s en medewerkers regelmatig achter het bureau zitten, is de leren bureaustoel aan te raden als stevige optie die lang meegaat. Benieuwd naar de verdere eigenschappen of zoekt u meer informatie? Op deze pagina vertellen wij u graag meer over de praktische eigenschappen van onze leren bureaustoelen.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Leren bureaustoel kopen met een luxe uitstraling

Als u een partij nieuwe bureaustoelen wilt aanschaffen, is één van de belangrijke pijlers het materiaal van de stoel. Zoekt u specifiek naar leren bureaustoelen? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u verschillende soorten bureaustoelen met een lederen bekleding. Stuk voor stuk stijlvolle exemplaren, die jarenlang mooi blijven. En iedere bureaustoel heeft zijn eigen specificaties en instelmogelijkheden; zo kiest u altijd een stoel die precies bij u en uw organisatie past.


Diverse opties mogelijk

Een bureaustoel koopt u niet zomaar. En of het nu om één of meteen meerdere stoelen gaat: het belangrijkste is dat u ook op de leren bureaustoel naar wens zit. Houd daarbij ook rekening wat u van de leren bureaustoel verwacht en aan welke kwaliteitseisen hij moet voldoen. Wordt hij intensief gebruikt? Hoeveel uren worden er gemiddeld op doorgebracht? Het zijn de eerste, maar belangrijke stappen om rekening mee te houden als u op zoek bent naar een nieuwe leren bureaustoel. Geen fan van echt leder? Dan hebben we ook kunstleren bureaustoelen, deze doen qua look and feel niet onder voor de bureaustoelen van echt leder.


Waarom kiezen voor lederen bureaustoelen?

Het kiezen van de juiste bureaustoel is afhankelijk van de uitstraling, de instelmogelijkheden en natuurlijk uw smaak. Leren bureaustoelen passen goed in een kantoor met een luxueuze en stijlvolle uitstraling – en zijn daarnaast ideaal omdat ze eenvoudig te onderhouden zijn en jarenlang meegaan. In ons assortiment vindt u verschillende bureaustoelen met lederen bekleding – die zowel verschillen qua uitstraling als qua instelmogelijkheden. Zo bieden we lederen bureaustoelen voor een kleiner budget, die tevens minder instelmogelijkheden bevatten, maar ook bureaustoelen die een ruim aanbod aan instelopties kennen en daarmee ook in een hoger prijssegment vallen. Dit maakt dat u altijd kiest voor een bureaustoel naar wens.


Eenvoudig in onderhoud én duurzaam

Leer is zoals gezegd een duurzaam materiaal met een lange levensduur. Ook is het niet moeilijk om leer te onderhouden. Zeker bij de wat donkere kleuren vallen vlekken of vuil in de bekleding nauwelijks op. Regelmatig de stoel afdoen met een vochtig doekje is bovendien al voldoende om de stoel schoon te houden. Let wel op bij een leren bureaustoel met witte of lichte bekleding: vlekken en vuil zijn daar beter zichtbaar op. Wanneer u een stoel bij ons bestelt, kunt u bovendien kiezen uit de standaard of premium bezorgoptie. In dat laatste geval worden de stoelen bij u naar binnen gebracht, uitgepakt en in elkaar gezet.


Wat zijn de kenmerken van de leren bureaustoelen?

Wanneer u een bureaustoel via Officetopper.com koopt, weet u zeker dat u een kwaliteitsstoel koopt. Of u nu een enkele stoel of meteen meerdere exemplaren voor uw kantoor koopt: met onze bureaustoelen geeft u uw kantoor weer een waardige zitplek. Maar er zijn meer eigenschappen:

 • Ergonomisch: onze stoelen kunnen dusdanig ergonomisch afgesteld worden, dat het risico op rug- of nekklachten verminderd of zelfs voorkomen wordt. Ook wordt zo het lichaam perfect ondersteund, waardoor u uw werk zonder problemen uit kunt voeren.
 • Kwaliteit: onze stoelen zijn uitgebreid getest en gekeurd voordat ze verkocht worden. Daarbij wordt zowel op de poten, wielen als op rug- en armleuningen gelet.
 • Stoelen voor scherpe prijzen: de bureaustoelen van Officetopper.com zijn tegen een scherpe prijs te koop in zowel onze showroom als op onze webshop.
 • Een verrassend aanbod: bij Officetopper.com vindt u naast bureaustoelen nog meer kantoor- en bureau-artikelen. Kijk gerust eens rond in onze webshop voor onze nieuwe collecties of bekijk of er wellicht een voordelige tweedehands bureaustoel te vinden is.

Kom langs en probeer onze stoelen

Wilt u weten hoe uw nieuwe stoel zit, waarbij de stoel wordt aangepast op uw voorkeuren en wensen? Kom dan langs in onze showroom, waar u uw bureaustoel kunt komen uitproberen. Alleen zo krijgt u een goed beeld van de stoel en ervaart u hoe hij het beste zit. Onze medewerkers geven u bovendien advies bij het uitproberen en helpen met de juiste afstelling. Laat bij voorkeur even weten welk model u op het oog heeft, zodat wij deze voor u klaarzetten.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.