Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Legbordstellingen

Een effectieve manier voor het uitbreiden van uw opbergruimte. Met onze legbordstellingen creëert u in een handomdraai ontzettend veel opbergcapaciteit in uw kantoor, magazijn of archief – of zorgt u juist voor een trendy scheiding in een grotere ruimte. Op deze pagina bekijkt u ons assortiment legbordstellingen.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Legbordstellingen kopen

Of u nu een metalen legbordstelling wilt kopen, of juist één met houten details: in ons assortiment vindt u verschillende soorten legbordstellingen. Deze stellingen hebben een standaard afmeting, maar zijn allemaal uit te breiden met meerdere aanbouwen of te koppelen met dezelfde stellingen van een ander formaat. Zo kunt u een gehele muur vullen om voor veel opbergcapaciteit te zorgen. Elke archiefstelling is immers uitgerust met een flink aantal legborden, waarop u uw documentatie of zwaardere goederen kwijt kunt.

metalen legbord- archiefstellingen Officetopper

Wat is een archiefstelling?

Een legbordstelling, ook wel een archiefstelling genoemd, bestaat uit een gelast, stalen frame met legborden. Deze legborden kunnen zowel van metaal, als van hout zijn. De stellingen zijn ideaal om tegen de muur te zetten, waardoor u een gehele wand kunt bekleden. Dit is zeker geschikt in een magazijn of archief. Daarnaast is het ook mogelijk om een archiefstelling middenin een ruimte te plaatsen, zodat u zowel zorgt voor een afscheiding tussen verschillende ruimtes, als voor extra opbergruimte voor deze ruimtes.

Online legbordstellingen kopen

Keuze uit verschillende afmetingen

Of u nu een brede, grote archiefstelling zoekt, of juist een wat lagere. Er is keuze genoeg! Onze stalen archiefstellingen hebben een standaard afmeting van 100cm breed en 198cm hoog, met een keuze uit 30 of 40cm diepte. Daarnaast is deze stelling uit te breiden met steeds 100cm breedte extra. Liever een lage legbordstelling? Onze Flexwall is in tal van afmetingen beschikbaar: breed, smal, hoog en laag – en tevens met verschillende indelingen. Bekijk het eens rustig op de productpagina’s.


Een legbordstelling bestellen? Bestel bij Officetopper!

Wij bieden een ruim aanbod aan verschillende kantoorkasten. Heeft u een keuze kunnen maken en een legbordstelling samengesteld naar smaak? Dan bestelt u ‘m tegen hoge kortingen in onze webshop. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen bij vragen: wij staan voor u klaar! Liever even langskomen? U bent van harte welkom in onze showroom. Maak daarvoor een afspraak en kom langs!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.